To je to što me zanima!

Za savršen izgled šminke potrebno je nasmješiti se

Da biste pronašli sjene na licu, nasmiješite se i u zrcalu promotrite svoje lice - uočit ćete tamnija područja, primjerice, ispod donje usne
Vidi originalni članak

Ako želite izbjeći “zacementiran“ izgled, izbjegavajte nanošenje tekućeg pudera preko cijelog lica, savjetuju vizažisti. Za što prirodniji dojam umjesto pudera na problematične točke nanesite korektor, nježno utapkajte i prijeđite slojem pudera u prahu. Vizažistica Eve Longorije rabi Armanijev tekući puder jer savršeno prikriva nepravilnosti te daje sjaj licu, a i puder dugo traje.
- Svako lice ima prirodne sjene, a izgledat ćete bolje ako ih posvijetlite - savjet je majstora šminke. Da biste pronašli sjene na licu, nasmiješite se  i u zrcalu promotrite svoje lice - uočit ćete tamnija područja, primjerice, ispod donje usne ili unutarnjeg dijela kapka - posvijetlite ih shimmerom ili bijelim svjetucavim sjenilom za oči. Taj trik daje blistav izgled, kunu se šminkeri.
Tajna savršeno izražajnih očiju je u tušu, i to samo u kombinaciji sa smeđim ili ljubičastim sjenilom. Za dodatni volumen usana bijelom olovkom iscrtajte gornju usnu, a na sredinu donje nanesite malo bež sjenila. I efekt punih usana poput Angeline Jolie je zajamčen.

Maskara prvo na donje trepavice
Maskaru prvo nanesite na donje trepavice. Spriječit ćete da se maskara s gornjih preslika na kapke dok otvarate oči kako bi ju nanijeli na donje, savjetuje vizažistica slavnih Robin Siegel. Najboljom maskarom smatra Diorshow.

Iluzija punoće usana
Senzualan izgled usana postići ćete ako na već našminkane usnice nanesete kap srebrnog ili zlatnog sjajila - ali samo na sredinu donje usne. Svaki šminker slaže se kako je to najbrži i najefektniji trik koji stvara iluziju punoće.

Ruž na jagodici prsta
Trik koji će vam pokazati pristaje li vam boja novog ruža je u tome da ruž nanesete na jagodicu prsta zato što je jagodica najsličnija boji i teksturi usana, savjetuje šminker slavnih Starley Murray.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare