To je to što me zanima!

Za umiljatog Kefira kažu da je najveća mačka na svijetu, a mnogi za njega misle da je pas

Ovaj Maine Coon mačak velika je maza, a teži 12,2 kilograma. Vlasnica ga često objavljuje na Instagramu, a njegove objave skupe i do 10 tisuća lajkova. Kefir voli vodu i obožava plivati, a jedina mana je sušenje dlake
Vidi originalni članak

Kefir je bijela Maine Coon mačka, a vlasnica Yulia Minina iz Rusije dala mu je ime po fermentiranom mliječnom napitku. U njihov dom stigao je prije dvije godine, a mačak će rasti još barem toliko.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ova razigrana i velika mačka teži 12,2 kilograma, a njezine avanture na Instagramu prati 40 tisuća ljudi.

Sudeći po Instagram objavama, može se reći kako Kefir voli odmarati, maziti se s vlasnicom, ali i snimati selfije.

Tipična mačka je u potpunosti odrasla do 1. ili 2. godine, a Maine Coon mačke ne prestaju rasti sve dok ne dosegnu 3 ili 4 godine.

- Kada netko prođe kraj nas ili kada stranci prolaze kraj naše kuće često pomisle da je to pas - tvrdi Yulia.

Kefir je Yulijina prva mačka, a kada je tek došla u obitelj, nisu očekivali da će postati tako velika. Kefir je, kako kaže vlasnica, po prirodi stvarno pametan i inteligentan. 

Yulija za njega kaže da je vrlo brzo usvojio ljudsko ponašanje, pa kad god je vrijeme za večeru, Kefir obitelji pravi društvo za stolom, sjedeći na vlastitoj stolici.

A jedan detalj koji ga razlikuje od ostalih mačaka je taj da Kefir, apsolutno voli vodu i voli plivati. Iako vlasnica obožava kada on pliva, kaže da je jedna jedina mana kod toga što mu se dlaka jako sporo suši.

Njegova omiljena aktivnost je spavanje, a obožava spavati na Yuliji. Osim toga, Kefir je jako velika maza, pa kada Yuliji dođu prijatelji odmah im dolazi u zagrljaj, piše Bored Panda.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Vodenjak 80 19.02.2022.

    Lijep mačak

  • brbak 18.02.2022.

    Da,pas... Samojed

  • eho_ 17.02.2022.

    Dagi mačić😃🤩😍☺

Komentiraj...
Vidi sve komentare