To je to što me zanima!

Za Valentinovo isprobajte ono što dosad niste: Uživajte u spa danu, budite nepredvidivi...

Otiđite zajedno u obližnje toplice i opustite se uz masažu ili saunu. Ako volite pomagati, super ideja je volontiranje, a za one željne adrenalina otiđite u zabavni park, kuglajte, planinarite...
Vidi originalni članak

Ako ste godinama s vašim partnerom, večera, cvijeće i bombonijera mogu izgledati 'istrošeno' i uobičajeno. Kako biste začinili Valentinovo i u taj dan unijeli dašak nove romantične energije, ne morate u potpunosti odbaciti tradicionalne obveze. Ovo je nekoliko opcija koje vi i vaš partner možete napraviti na Valentinovo kako biste stvorili neke nove i lijepe uspomene.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

1. Otiđite na tečaj kuhanja

Umjesto romantične večere u prepunom restoranu, isprobajte tečaj kuhanja. Usavršite svoje vještine i naučite novi recept ili dva, a zatim uživajte u jelu kojeg ste zajedno napravili. 

Ako nemate u blizini vašeg mjesta tečaj kuhanja kojeg možete pohađati uživo provjerite online. Danas je dostupno mnogo raznovrsnih tečajeva na Internetu. Pa tako možete birati između tečajeva francuske, talijanske kuhinje i mnogih drugih. 

2. Uživajte u spa danu

Ako se želite opustiti na Valentinovo, nema boljeg načina od odlaska u spa centar. Otiđite zajedno u obližnje toplice - uživajte u jacuzziju, toplim bazenima, masaži ili u sauni. Ako imate djecu i ne želite ih ostavljati doma s dadiljom ili bakom i djedom, povedite ih sa sobom i neka i oni uživaju zajedno s vama, ali u aktivnostima za djecu. 

DOBA ŽENSTVENOSTI Ukrasi za razne modne stilove: Prekrasan nakit s motivom srca

3. Volontirajte zajedno

Volite pomagati drugima, i vi i vaš partner? Onda je volontiranje idealno za vas. Pronađite mjesto gdje možete volontirati - pučka kuhinja, starački dom i slično. Pronađite mjesto za pomoć koje odgovara vašem rasporedu i vašim interesima.

ZA DAN ZALJUBLJENIH Crveno donje rublje: Ultimativni stilski simbol ljubavi i strasti

4. Probudite tinejdžera u sebi

Intenzitet nove, mlade ljubavi ne traje vječno, ali taj tinejdžerski nalet romantike možete povratiti. Otiđite na karting, igrajte društvene igre, odigrajte laser tag, skačite na trampolinima, otiđite na kuglanje i slično. Ako u vašem gradu ima zabavni park, svakako otiđite tamo. Uzmite šećernu vunu i držite se za ruke. 

5. Budite aktivni

Otiđite zajedno na planinarenje, isprobajte sat joge ili se zajedno provozajte biciklom. Sagorite malo kalorija i potaknite apetit prije nego što krenete na večeru. Endorfini će vas dobro raspoložiti.

JESTE LI PROBALI Hit frizura savršena za svaki izlazak: 7 varijanti s valovima

6. Izađite iz svoje zone udobnosti

Valentinovo je savršena izlika da isprobate nešto novo. Pođite zajedno na sat plesa (osobno ili putem interneta), isprobajte tečaj keramike ili slikajte i pijuckajte vino ili isprobajte novi sport kojim se nikada prije niste bavili. Novitet će učinit vaš izlazak uzbudljivim.

7. Neka sudbina odluči

Bacite novčić kako biste donijeli svaku odluku – skrenite lijevo ili desno, zakoračite u bar ili nastavite hodati, jedite u pubu ili u lijepom restoranu, popijte vino ili pivo, pogledate film u kinu ili se vratite kući. Odlučite s ovim začiniti vašu večer ili dan, piše Real Simple.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • MOC JE U ZNANJU 04.02.2022.

    Masaža prija svaki dan . :-)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare