To je to što me zanima!

Vodič: Zablistajte na plaži uz prirodne kućne pripravke!

U ponedjeljak ne propustite dar čitateljicama "Prirodom do ljepote". Saznajte sve o domaćim tretmanima, maskama, tonicima i pilinzima iz kućne radionice
Vidi originalni članak

Potražite u ponedjeljak svoje omiljene novine na kioscima te saznajte sve o domaćim tretmanima, maskama, tonicima i pilinzima iz kućne radionice. Vaš 24sata daruje prilog Prirodom do ljepote, koji donosi jednostavne i brze recepte za uljepšavanje cijelog tijela. Naučite izraditi pripravke bez štetnih kemikalija koji pomažu u borbi protiv stresa, celulita i neprijatelja lijepog tena. 

Objavite rat celulitu maskama od kave i morske trave te prilagodite svoj jelovnik tako da budete spremni za plažu. Jednostavno se riješite akni, mitesera i bora uz pomoć sastojaka iz kuhinjskog ormarića. Isprobajte piling od borovnica za zrelu kožu, probudite tijelo mješavinom smeđeg šećera i limunova soka ili obnovite vrhove moćnim tretmanom za suhu kosu.  

Jeste li znali da ricinusovo ulje učvršćuje i produljuje trepavice, a avokado je najbolji prijatelj savršenih stopala? Otkrivamo najbolje čuvane tajne ljepote iz cijelog svijeta i male navike kojima slavne ljepotice duguju besprijekoran ten, bujnu kosu i savršene zube.
Saznajte kakve domaće preparate vole Cindy Crawford, Catherine Zeta Jones i Cameron Diaz.     

Uđite u svijet eteričnih ulja i nikada vam neće ponestati ideja za pripremu opuštajuće, pjenušave i mirisne kupke od koje će koža postati svilenkasta ili ugodite osjetljivoj ili iritiranoj koži. Iskoristite snagu aromaterapije u svoju korist.            


Idi na 24sata

Komentari 1

  • Paperina 18.06.2012.

    Ja sam iz Srbije a jako me je zainteresovao ovaj Dodatak-vodič...Da li postoji mogućnost nekako da do njega dodjem ili se može negde naći u elektronskoj formi? Unapred zahvalna....

Komentiraj...
Vidi sve komentare