To je to što me zanima!

Zaboravila obitelj: Govorili joj da je pod stresom zbog škole

Rafaela Domingos počela se čudno ponašati, to jest počela je mjesečariti i gledati u jednu točku. Liječnici su tvrdili kako ima napadaje odsutnosti zbog stresa u školi
Vidi originalni članak

Sjećanje tinejdžerice se izbrisalo preko noći nakon što su joj simptomi upale mozga pogrešno dijagnosticirani kao stres od škole.

Rafaela Domingos (17) iz Kenta u Velikoj Britaniji počela se čudno ponašati, to jest počela je mjesečariti i gledati u jednu točku. Liječnici su tvrdili kako ima napadaje odsutnosti zbog stresa. Međutim, ubrzo joj je dijagnosticiran encefalitis ili upala mozga.

NAJBOLJI 2019. GODINE Pacijenti su ocijenili: Ovo su najbolji liječnici u Hrvatskoj

Danas joj je dobro, ali da bi ju izliječili, liječnici su ju stavili u induciranu komu kako bi joj spasili život. Kući je puštena nakon 10 tjedana u bolnici. 

Iako joj se vratilo pamćenje, još se ne može sjetiti dva mjeseca prije i poslije dijagnoze.

OPASAN OTROV Zbog cijanovodične kiseline iz prodaje povlače sjemenke lana

- To je bila noćna mora svakog roditelja, uopće se nije sjećala ni mene, ni tate ni sebe. Bojala sam se kao nikad u životu, bilo je kao da smo izgubili svoju kćer. Gledala me sa strahom u očima. Kada vas vlastito dijete gleda s takvim užasom u očima, to mi je slomilo srce. Kako joj se stanje pogoršavalo, gubila je sve više sjećanja pa je čak pokušala i pobjeći od kuće. Bila je toliko prestrašena da je htjela pobjeći i iz bolnice zato jer nas nije poznavala. Još ne vjerujem da su na početku govorili kako se radi samo o stresu - ispričala je Rafaelina majka Florbela Domingos za Daily Mail.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 3

  • jo2hn8ny 06.12.2019.

    Toliko o "vrhunskim" dokotorima i štednji na pacijentima.

  • 05.12.2019.

    Omg 😥

Komentiraj...
Vidi sve komentare