To je to što me zanima!

Zabrinuta sam za zdravlje sebe i svog supruga. Financijski smo loše, a imamo i dvoje djece...

Jedna gospođa se požalila Mevludinu kako je brine trenutno stanje u obitelji jer ni ona ni suprug nisu dobrog zdravlja, a ni financijskog stanja. No, Mevludin kaže da će se sve na kraju stabilizirati
Vidi originalni članak

Dragi Mevludine,

pišem vam ovo pismo zbog svog i suprugova zdravlja. Moram li se zabrinuti jer sam se nedavno onesvijestila? A suprug je dobio neke otekline oko zgloba, a osjeća i jake bolove. Hoćemo li biti dobro? Hoćemo li moći raditi i hoće li on ostati na ovom poslu koji radi? Zabrinuti smo jako zbog zdravlja i financija. Pomozite, molim vas. Imamo dvoje djece. Hvala.

šifra: Miki

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Odgovor:

U zadnje vrijeme ste, gospođo, promjenjiva raspoloženja, poprilično napeti, malo ste izgubili samopouzdanje i volju. No općenito ste posloženi, vrlo temeljiti i uporni. Suprug je veoma osjetljiv, po prirodi duševno dobar i pažljiv. Vidim blagu napetost u obitelji, no nema nikakvih većih opasnosti. Nema nikakve magije ili uroka.

Slabost osjećate zbog kralježnice, a posjet fizijatru vam je nužan za bolje zdravlje. Posjetite i neurologa. Ništa to nije strašno. Suprug bi trebao otići internistu zbog bolova u zglobovima i napetosti. Potrebne su samo male terapije i bit će bolje.

MEVLUDIN ODGOVARA 'Izgledalo je kao sudbinski susret, ali on se više ne trudi. Hoćemo li uspjeti unatoč tome?'

Što se tiče financija, vidim vam napredak od kolovoza do kraja godine te stabilizaciju na svim poljima. Bit ćete zadovoljniji i sretniji, zato - samo opušteno i uživajte. Javite mi se na jesen. Sretno.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • ,.youtube. 12.11.2023.

    je, mevludin ce pomoci ko i vidoviti milan :)

  • beba maza 12.11.2023.

    E vesela žena stalno misli i brine .

Komentiraj...
Vidi sve komentare