To je to što me zanima!

Zagreb svrstali među najbolje božićne destinacije u Europi

Renomirana putnička agencija puna je hvale za naš grad tijekom blagdana. Savjetovali su putnicima i da svakako kušaju kobasice i kuhano vino...
Vidi originalni članak

Renomirani putnički portal European Best Destinations nominirao je Zagreb kao jednu od odličnih destinacija za provesti božićne blagdane u 2015. godini. Svrstali su ga među 50 europskih gradova s najljepšim blagdanskim i zimskim ugođajem te na svojoj Facebook stranici pozvali ljude da se izjasne koji od tih gradova im se najviše sviđa i bit će njihovo sljedeće odredište.  

Dođite i sami se uvjerite zašto sve veći broj turista tijekom Božića posjećuje Zagreb.

Na svojem portalu imaju mnoštvo prizora tijekom božićnih blagdana u Zagrebu i opise što se nikako ne smije propustiti pogledati. Kažu kako je atmosfera tijekom blagdana posebna, a zabava se može pronaći svugdje. Evo što su još napisali: "Dođite i sami se uvjerite zašto sve veći broj turista tijekom Božića posjećuje Zagreb. Upoznajte idiličnu stranu i sudjelujte u tematskim programima koji se odvijaju na ulicama i trgovima diljem centra grada." Napomenuli su budućim posjetiteljima našeg grada da svakako kušaju kobasice i kuhano vino.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • 24.11.2015.

    zagreb je predivan..i jos bi preporucila advent u Pragu ;)

  • duje912 18.11.2015.

    eto....mislim da bi mogli nabrojat bar 50 gradova koji za te iste blagdane neće imat ni lampu upaljeno zbog neimaštine dok se ZG kurči sa svim i svačim...centralizirana i uništena HR...to smo dočekali 25 godina nakon osamostaljenja...FUJ!

  • grga5 18.11.2015.

    previse nas nesto hvale , da nas nebi posjetili isilovci za blagdane

Komentiraj...
Vidi sve komentare