To je to što me zanima!

Zagreb 
vs. Beograd: Špicerice dijele isti modni ukus...

Što se nosi, tko nosi? Zagrepčanke vole rock štih 80-ih godina, a Beograđanke su romansirale novi val. 
U ovom modnom okršaju mala prednost domaćim ljepoticama
Vidi originalni članak

Za zgodnom će ženom na ulici muškarac bez pardona okrenuti glavu, no ona to (uglavnom) neće shvatiti kao kompliment. Ali ako se za njom okrene žena? E, to je već druga priča. Jer, ima nešto u teoriji da se žene odijevaju više zbog odobravanja drugih žena, a manje kako bi se svidjele jačem spolu. U prilog toj teoriji jasno govori i rastući broj street style blogova koji postaju imperativ u pronalaženju modne inspiracije, piše Večernji list. 

Od bloga do milijuna

Samo jedan primjer. Iz modnog bloga "The Blonde Salad" koji je talijanska studentica prava Chiara Ferragni (28) pokrenula 2009. godine izraslo je pravo malo modno carstvo, a Chiara je postala prva blogerica koja je lani zaradila svoj prvi milijun (dolara, da ne bude zabune) i sad zapošljava desetak ljudi, a poslom upravlja iz Hollywooda.

>>> Više pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Dragan Nikolic 05.07.2015.

    Kad će te vi novinari svatiti da niste u regijonu i maknuti se od Beograda. Pišite šta se nosi po Grazu,Beču Torinu,Milanu i ostalim gradovima Evropske unije a ne šta se nosi u smrdiji odite onda i pišite iz nje !!!

  • pozuri_polako 05.07.2015.

    znaci neukus i ovdje i tamo.

  • zuluf_52 05.07.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare