To je to što me zanima!

Zaigrajte „Snjegovića“ genijalnog Joa Nesbøa i otputujte u Oslo!

Vidi originalni članak

Detektivski roman „Snjegović“ poznatog skandinavskog pisca Joa Nesbøa, koji će vas obuzeti svojim briljantno ostvarenim likovima i jezovitom napetošću, dobio je novo ruho. Ususret skoroj hrvatskoj premijeri ekranizacije ovog Nesbøova hita, izdavačka kuća Fokus objavila je kolekcionarske primjerke „Snjegovića“ umotanog u filmsku naslovnicu. I tu „počinje lov“! Od 5. listopada kupnjom „Snjegovića“, ali i ostalih Nesbøovih romana, ljubitelji krimića mogu osvojiti dva putovanja za dvije osobe u Oslo, i to tragovima detektiva Harryja Holea!

Roman „Snjegović“ dio je serijala o Harryju Holeu, detektivu koji je Nesbøa učinio planetarno popularnim. Uzbudljiva je to priča o potrazi za serijskim ubojicom koji ubija udane žene, i to na dan kada padne prvi snijeg. Jedne noći Jonas se budi i otkriva da je njegova majka nestala. Ostao je samo jedan trag – majčin ružičasti šal, ali sada ga nosi snjegović koji se neobjašnjivo pojavio u njihovu dvorištu. Jonasova majka već je jedanaesta žrtva „prvog snijega“...

Međunarodni bestseler „Snjegović“ smatra se najboljim Nesbøovim ostvarenjem. Priča o potrazi koncipirana je tako da detektiva Harryja Holea i čitatelje nekoliko puta odvede na sasvim pogrešan trag, ali u „Snjegoviću“ je još posebnije to što opasnost vreba iz neposredne blizine, a u igri su, naravno, životi onih koje detektiv Hole najviše voli. Holea ovaj najstrašniji slučaj gura do samih granica njegova zdravog razuma. Ubojica postoji i nameće vlastita pravila koja će se vješto mijenjati kako bi igra ostala zanimljiva! Stoga je „Snjegović“ sam vrh aktualne kriminalističke literature, djelo koje jasno pokazuje zrelost samog autora, ali i dokazuje zašto je upravo skandinavska škola trilera stekla slavu i brojne obožavatelje. Nesbø jasno naznačava karakteristike norveškog društva, opisuje načine na koje djeluje visoka politika, pa su tako uz sam lov na ubojicu, uzbudljive i stranice romana koje donose priču u kojoj glavešine policije i društva odlučuju tko će biti žrtveno janje bačeno pred medije i javnost u trenutku kada treba priznati da su prije vremena zatvorili istragu i da je pravi ubojica još na slobodi. Uzbuđenja, dakle, uistinu ne nedostaje pa je „Snjegovića“ teško ispustiti iz ruku. Kao, uostalom, i ostale uspješnice ovog autora.

Zato kupnja „Snjegovića“ na kioscima Tiska od 5. 10. do 30. 11. 2017. po cijeni od 79,00 kuna u tom razdoblju na web-stranicama Fokusa www.FokusNaHit.com, u knjižarama Školske knjige i Znanja te na kioscima Tiska čitatelja kandidira za potencijalnog dobitnika senzacionalne nagrade, ali i brojnih nagrada iz Nesbøova opusa. Nakon kupnje knjige, potrebno je sačuvati račun, a zatim na broj 60221 (2,40 kn/SMS) poslati SMS sljedećeg sadržaja: NESBO, broj računa, ime, prezime i adresu te mjesto kupnje (npr. FokusNaHit, Zagreb) – i pričekati 2. 11. 2017. ili 1. 12. 2017., kada će biti izvučeni sretni dobitnici. Imena putnika za Oslo, ali i dobitnika ostalih nagrada, bit će objavljena na www.FokusNaHit.com, a detalji i pravila nagradne igre dostupni su na www.FokusNaHit.com.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare