To je to što me zanima!

Zalijevala omiljeni cvijet dvije godine pa saznala gorku istinu

Caelie je podijelila svoju priču o sukulentu na društvenim mrežama, a njezina objava postala je viralna. Ponos kojim je prštala zbog zdrave biljke ubrzo se pretvorio u razočaranje
Vidi originalni članak

Caelie Wilkes je bila ponosna kako napreduje njena najdraža biljka - sukulent, sobni cvijet koji krasi mnoge domove. Dvije godine ga je njegovala i redovito zalijevala, a mjesto koje je bilo rezervirano za njega je prozor od kuhinje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon toliko vremena odlučila je da je vrijeme za presađivanje, a kada je pronašla savršenu posudu i krenula s 'akcijom', otkrila je zbog čega je njena biljka izgledala uvijek savršeno.

- Izvukla sam cvijet iz plastične posude u kojoj je kupljen i shvatila da je biljka umjetna. Toliko ljubavi sam uložila u brigu oko nje, prala sam joj lišće, dala sve od sebe da izgleda najbolje... Kako nisam znala da je plastična? Osjećam se kao da su ove dvije godine bile laž - napisala je na Facebooku uz fotografije svoje 'savršene' biljke.

Njena objava je postala viralni hit, a prenijeli su je mnogi svjetski mediji

- Ovo je smiješno, hrabro je to što si podijelila svoje iskustvo sa svijetom. Ja nisam sigurna bi li ikome priznala da sam se tako zabunila, no sada je prekasno - komentirala joj je jedna žena.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • OBJEKTIVNIopettu 18.03.2024.

    Neki ljudi prozive zivot a pored nekih zivot prodje.

  • billi Galeb 06.03.2024.

    Nisu napisali odakle je gospoja,al dajem glavu da je amerikanka ili britanka. Tako pametne samo njihove žene mogu biti, jer za njih su i😊😊😊 bosanke astronauti😏😏😏😏😏

  • billi Galeb 06.03.2024.

    E draga gospodo,pa vi biste si mogli i juricu koristit s obzirom kako baratate razlikama izmedu živog i umjetnog

Komentiraj...
Vidi sve komentare