To je to što me zanima!

Zaljubili su se u vrtiću 1976. godine - i postali nerazdvojni

"Ja sam njegova prva prava cura, a on je moj prvi pravi dečko. Nakon što ljudima to kažem, čude se što nikad nismo bili s nekim drugim. Sad živimo u selu u kojem smo se upoznali."
Vidi originalni članak

Helen McGinn i njezin suprug Ross iz Velike Britanije poznaju se više od 40 godina i ne mogu zamisliti život jedan bez drugoga. Žive na selu u Velikoj Britaniji sa svoje troje djece. Nerazdvojni su od prvog dana u vrtiću. Bilo je to 1976. godine, ima li su tad četiri godine i rado se prisjećaju kako su se upoznali.

- Prve riječi koje mi je uputio bile su: "Prestani hodati za mnom". Sjećam se toga kao da je bilo jučer. Odmah me nešto privuklo njemu taj prvi dan u vrtiću. Sjećam se i da je jako mirisao na stare gume te da je imao plavo-crnu vestu. Izgledao mi je jako pametno i odlučila sam ga slijediti po igralištu - ispričala je Helen za Daily Mail.

Njegova obitelj baš se doselila u njezino selo, a Helen ga je pitala može li biti dio posade u njegovom svemirskom brodu koji je stajao na igralištu vrtića i bio napravljen od starih guma. Cijeli dan su se igrali kako spašavaju svemir.

Helen se prisjetila kako su godinu dana kasnije bili u razredu i žestoko raspravljali kako se piše riječ"world" (svijet). On je tvrdio "word", a ona mu je pokušavala objasniti da nije u pravu. Na kraju se i nastavnik morao uplesti. Objasnio mu je da je Helen u pravu, i rasprava među njima je završila.

Ispričala je i kako se ponašao na njenom 5. rođendanu koji su slavili u dvorištu obiteljske kuće. Sva djeca su se zabavljala, a on je sjedio pod drvetom i čitao slikovnicu o Paddington medvjediću. Njezina majka ga je pozvala da se pridruži ostaloj djeci, a on joj je rekao: "Hvala, ali sasvim sam sretan s čitanjem". Cijelo vrijeme mu je slikovnica stajala naopako, ali on to nikad nije priznao.

- Ja sam njegova prva prava cura, a on je moj prvi pravi dečko. Nakon što ljudima to kažem, čude se što nikad nismo bili s nekim drugim. Ne nismo, i sad živimo u tom istom selu u kojem smo se upoznali, zajedno s naše troje djece, 11-godišnjim Georgeom, Xanderom koji ima sedam i 6-godišnjom Alice - nastavlja Helen.

Nekoliko godina kasnije ona je preselila u drugo mjesto jer su joj se roditelji rastali i neko vrijeme se nisu viđali. Ponovo su se vidjeli slučajno, bili su tinejdžeri i naletjeli su jedno na drugo u diskoteci. Nisu puno pričali, ali dogovorili su se s društvom da odu na pizzu u restoran u kojem je radio njegov prijatelj. Imali su 15 godina.

Tjedan dana kasnije dogovorili su se za šetnju po parku i tamo su se prvi put poljubili. Postali su cura i dečko, a tri godine kasnije ponovo su se razdvojili jer su im fakulteti bili udaljeni, međutim i dalje su bili u vezi i viđali se barem jednom mjesečno. U međuvremenu su si slali pisma, pričali na telefon...

Bilo im je 27 godina i stajali su na parkiralištu u Kentu, a on ju je iznenada pitao želi li se udati za njega pa pojurio u trgovinu po šampanjac. Izgledao je kao da je i sam iznenađen što mu je to pitanje izletjelo iz usta. Pristala je, a oboje su zaplakali od sreće. Šest mjeseci kasnije postali su muž i žena.

- Dok gledam našu djecu kako se igraju sa svojim prijateljima u parku, ponekad razmišljam jesu li možda u društvu svojeg budućeg muža ili žene. Jako volim Rossa i sretna sam što sam u braku s vozačem svemirskog broda - rekla je Helen.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • 23.10.2017.

    Srodne duse! Neke se nadju prije, neke kasnije,... :)

  • EneBell 22.10.2017.

    Slatko, to je prava ljubav, ne sreće se svakodnevno, koliko god mi šutili o tome, prave ljubavi su rijetke.

  • 22.10.2017.

    to se zove ljubav!

Komentiraj...
Vidi sve komentare