To je to što me zanima!

Zaposlite psa: Traži se 'njuška' koja će ocjenjivati skupe hotele

Hotels.com američka je tvrtka za online rezervaciju hotelskog smještaja diljem svijeta. Upravo traže "psećeg kritičara" za vrhunske hotele diljem svijeta koji primaju kućne ljubimce
Vidi originalni članak

Pas i njegov vlasnik koji pobjede na natječaju, dobit će 10 vaučera za smještaj u hotelskim sobama, a svaki vaučer vrijedi oko 1300 kuna.

I NA MORE S NJIMA Estradnjaci se ne odvajaju od ljubimaca: 'Najbolje društvo...'

Kako bi ušli u konkurenciju, vlasnik mora objaviti najbolje fotografije sa svojim ljubimcem na Instagramu ili izravno na stranici Hotels.com.

Sudionici natječaja moraju pratiti Hotels.com kako bi ih uopće razmatrali kao kandidate za posao. Istraživanje, putovanja i ocjenjivanje vrhunskog smještaja zvuči kao posao iz snova, piše insider.com. U ovom slučaju, posao je namijenjen isključivo četveronožnom kritičaru.

ZG PET FRIENDLY Pet friendly lokacije: Parkovi za pse kakve možemo sanjati

Začudo, psi trebaju odmor jednako kao i ljudi. Stručnjak za ponašanje pasa Graeme Hall lani je za Daily Mail kazao da se i psi osjećaju iscrpljeno.

- To nije samo ekskluzivno ljudski osjećaj, a praznici su idealni za odmor i otklanjanje stresa i kod pasa i kod njihovih vlasnika - kazao je. U tom svakako pomažu vrhunski hoteli koji će ljubimce maziti i paziti. Zato će najbolji pseći kandidat dobiti 10 vaučera za najbolje hotele. A i njihov vlasnik smije doći u pratnji.

- Volimo svoje ljubimce ponekad i više nego bolju polovicu, pa nije čudo da se povećao broj ljudi koji na odmor putuju sa svojim ljubimcem. Naša potraga za psećim kritičarem naš je doprinos tome da osiguramo kvalitetu pet-friendly hotela uz odobravanje četveronožaca - istaknula je direktorica tvrtke koja posjeduje Hotels.com, Liz Oakman.

LJUBAV JE NAJBITNIJA Farma kraj Zagreba: 'Imam 70 ljubimaca i ne planiram stati'

Hotels.com imaju posebnu kategoriju "Best for pets" za putnike koji putuju s ljubimcima. Stoga bi pseći kritičar trebao dodati važne informacije za vlasnike koji žele najbolje za svoje dlakavce.

Kako bi ušli u konkurenciju, vlasnici moraju poslati fotografije svojih glamuroznih pasa zaljubljenih u putovanja koristeći njihov osobni Instagram profil te ih tagirati @hotelsdotcom u opisu fotografije koristeći pritom hashtag #CanineCritic. Sudionici također moraju pratiti @hotelsdotcom kako bi mogli sudjelovati.

Sve prijave primaju do nedjelje 25. kolovoza u 11.59. Vlasnici moraju biti stariji od 18 godina, a prihvaćaju samo državljane Ujedinjenog kraljevstva, Francuske, Španjolske, Norveške, Finske, Njemačke, Turske, SAD-a, Kanade, Brazila, Meksika i Argentine.
Pobjednike će obavijestiti do 18. rujna privatnom porukom na Instagramu.

Nisu objavili kako će točno psi obavljati svoj posao, ali sigurno je da će se na kraju zabaviti i ljubimac i vlasnik.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • BlackRaven 14.08.2019.

    Dobri su, deset vauchera koji su ispod 200 eura , znaci 20 po jednom, ono..nemres nit u supi spavat za te novce, plus cijena avio karata do tamo gdje bi ih mogao iskoristiti uopce...Izvrsna besplatna reklama ali totalno beskorisna.

  • BabaYaga 14.08.2019.

    Mislim da bi trebali konkurirati Casper i Kika 😀

Komentiraj...
Vidi sve komentare