To je to što me zanima!

Žarkim bojama toplog ljeta rastjerajte zimsko sivilo

Topla žuta i narančasta boja pozitivno djeluju na raspoloženje i zato odjenite svoje omiljene nijanse koje će unijeti radost u hladne zimske dane
Vidi originalni članak

Žuta i narančasta obično su rezervirane za lepršave ljetne kreacije, ali ih dizajneri preporučuju i za zimu. Možda upravo zato što blagotvorno djeluju na čovjekovo raspoloženje i unose dašak ljetnog sunca u zimsku monotoniju. Nose se sve nijanse, od blijedožućkaste i limun-žute pa sve do blještave neonski žute, žutozelene (boja limete) te boje zlata.
U paleti narančastih tonova možete birati sve od boje breskve i čiste boje naranče pa do terakote. Te se boje odlično kombiniraju zajedno te s crvenom i smeđom, ali će zanimljivo djelovati i u kontrastu s hladnom plavom ili zelenom.
Možete odabrati i samo pojedini detalj u žarkoj boji, primjerice, torbu, visoke čizme ili gležnjače, remen ili pletene rukavice, kapu ili šal. Tople ljetne boje odlične su u dnevnoj varijanti bilo da se spremate na posao ili u šetnju, a osobito će učinkovito djelovati kaput ili sako u žarkoj boji. Odjenete li navečer haljinu boje limuna, sigurno nećete proći nezapaženo. Uz takvu vam garderobu neće trebati prejaki make up niti previše nakita.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Bijela13 06.12.2007.

    haha..

Komentiraj...
Vidi sve komentare