To je to što me zanima!

Zaručnica Brooklyna Beckhama na najavi vjenčanja odjenula haljinu buduće svekrve

Kad ti je Victoria Beckham buduća svekrva, nema smisla puno razmišljati o izboru kreacije za najavu zaruka i vjenčanja, zna glumica Nicola Peltz, buduća supruga Brooklyna Beckhama
Vidi originalni članak

Tijekom vikenda na društvenim mrežama najavljene su i jedne slavne zaruke, a akteri su sin Victorije Beckham, 21-godišnji Brooklyn i njegova buduća supruga, 25-godišnja glumica Nicole Pelzt. Dok je on birao klasično odijelo, ona je odjenula atraktivnu žutu kreaciju s volanima, s potpisom buduće svekrve, slavne dizajnerice Victorije Beckham.

Haljina je lagana i elegantna, dostupna na sajtovima poput Net A Portera, po sniženoj cijeni od oko 6000 kuna. Prije je koštala oko 12000 kuna. No, u posljednjih par dana postala je tražena te joj se prodaja povećala, javlja Hello.

POGLEDAJTE VIDEO: Vjenčanja u doba korone

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Osim što se radi o kreaciji koju je odjenula buduća supruga sina dizajnerice, riječ je o laganoj formi idealnoj za ljetne partyje, ukrašenoj elegantnim volanima, dok žuta nijansa donosi sunčanu svježinu svakom outfitu.

OUTFIT DANA Super romantika: Volani, čipka i jarke boje za vrlo stylish vikend

Osim haljine, Nicole je, naravno, na fotografiji ju je snimila mala Brooklynova sestrica Harper Seven, ponosno pokazala i dijamantni prsten na lijevoj ruci.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • triangle 13.07.2020.

    Zakaj se taj mali ženi s 21 g, siroček?

Komentiraj...
Vidi sve komentare