To je to što me zanima!

Zastupnice sa stilom: One su unijele boje i živost u Sabor

Dugi niz godina svjedočili smo izuzetno strogom stilu saborskih zastupnica, s izuzetkom Ingrid Antičević Marinović, no u novom sazivu ima zastupnica koje mogu učiti druge o poslovnoj eleganciji
Vidi originalni članak

Ivana Ninčević-Lesandrić

Zastupnica Mosta Ivana Ninčević-Lesandrić pravo je osvježenje u Saboru, i nasmijanim licem i svojim stilom. Voli jednobojne kombinacije pa smo je imali prilike viđati u potpuno crvenim, plavim, bijelim, žutim, crnim i puderasto-rozim outfitima. Njezin stil je veseo ali i dalje poslovan i odmjeren što je pravi odmor za oči nakon godina i godina vrlo strogih i sumornih outfita političarki. 

Pogledajte galeriju njezinih poslovnih izdanja: 

Sanja Putica

HDZ-ova zastupnica njeguje elegantan poslovni stil koji razigrava s upečatljivim detaljima poput torbica, majica s čipkom, kožnih jakni te upečatljivim bojama i uzorcima. Ovoj visokoj crnki odlične linije pristaju sve boje, a poslovne košulje joj stoje više nego dobro. Sa svojim modernim poslovnim stilom definitivno je pokazala kako politička moda ne mora biti dosadna.

Pogledajte galeriju:

Sabina Glasovac

Njezin stil je profinjen, istančan i dobro razrađen. SDP-ovka Sabina Glasovac u Saboru voli nositi odijela, suknje i košulje na visoke štikle ali i upečatljive boje. 

Pogledajte galeriju:

Marija Puh 

Zastupnica HNS-a svojim modnim odabirom također privlači pažnju. Nedavno su najviše pozornosti privukle njezine Clox štikle čija se cijena vrti oko 2000 kn. No zastupnica je istaknula da ih je kupila na sniženju.  Haljine s cvjetnim uzorcima i boje ni njoj nisu nepoznanica u Saboru, kao ni kožne jakne. 

Pogledajte galeriju:

Romana Jerković

Doktorica medicine i biomedicine te SDP-ova saborska zastupnica voli jednostavan, elegantan i udoban poslovni stil. Ne preza od visokih potpetica, a posebnost njezinu stilu daju detalji koje neće svatko izabrati. 

Pogledajte galeriju:

Idi na 24sata

Komentari 143

  • MynameisNO 04.11.2017.

    Ili bolje rečeno zastupnice koje imaju para, a nemaju stila NITI MALO.

  • Liliana_1 03.11.2017.

    Ispričavam se zastupnici hdz mislila sam na zastupnici mosta. Najbolje je odjevena zastupnica hdz.

  • 03.11.2017.

    a ja mislila da se u Sabor dolazi radi dobrobiti građana a ne na modnu pistu..

Komentiraj...
Vidi sve komentare