To je to što me zanima!

Zatvaranjem azila skora smrt prijeti ovim preslatkim psima

Čak 14 psića bit će eutanizirani ako im se brzo ne pronađe dom, otvorite im svoje srce i vrata te dobrim djelom pružite utočište kako bi ih spasili od sigurne smrti
Vidi originalni članak

Udruga za zaštitu životinja Sirus izgubila je zemljište te se azil pod njihovom skrbi u Požegi zatvara, a najveće posljedice imat će 14 nedužnih i dobroćudnih stvorenja. Ovim dobroćudnim ljubimcima iz naše rubrike "Udomi me" već je zakazana eutanazija, pa im jedino vi možete pomoći.

Pogledajte galeriju slika i pronađite svog budućeg najboljeg prijatelja među njima koji će vam vječno biti zahvalan za svoj život. Mila, Rina, Rea, Pleta, Oskar, Neta, Moly, Brko, BetyBerto, Viky, Silver, Orsa, Doly i Timy strpljivo čekaju vašu pomoć, a imaju još samo 50-ak dana života. Za njih se možete javiti na kontakt Udruge Sirus na 097/7327-856.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • BrankaKonjevic 19.11.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • svjecica 10.11.2013.

    Nije mi jasno kako se svi ovi gotovani ne gade sami sebi kada se pogledaju u zrcalo, pa samo jedan njihov auto (previse sam i rekla) bi rjesio probleme sa tim napustenim zivotinjama!

  • JasenkoGrgić 16.10.2013.

    Ljudi pokušajte nešta smisliti neke plakate ljepiti da se spase,ili ih bar pustiti na ulicu ili nešta slično...Evo jedna ideja uzmite pse iz azila požega i prebacite ih u neki drugi azili brod i okolica sigurno ću ih prihvatiti... :/

Komentiraj...
Vidi sve komentare