To je to što me zanima!

Zavodljive oči: Okomiti potezi maskare 'izbrisat' će grudice

Olovku za oči najbolje je nanijeti s unutrašnje strane kapka jer ćete tako najlakše popuniti sve praznine i vizualno povećati oči koje ovog proljeća dominiraju licem
Vidi originalni članak

Ovog proljeća oči su u prvom planu, poručuju dizajnerska imena kao što su Gucci, Dolce&Gabbana i Jean Paul Gaultier. Guste, jako duge i naglašene trepavice privlače pažnju, a možete ih lako postići u četiri jednostavna koraka i uz malu pomoć uvijača.   

Prvi korak

Sušilom za kosu zagrijte uvijač na tri sekunde kako biste lakše uvili trepavice. Pazite da uvijač ne bude previše vruć kako ne biste "zaradili" opekline. Nakon toga njime obuhvatite trepavice i držite oko 10 sekundi, ali nemojte stiskati prejako kako ih ne biste počupali. Uvijanje nakon nanošenja maskare je najbolje izbjegavati zato što će se trepavice zalijepiti.

Drugi korak

Nakon toga nanesite olovku, ne s uobičajene vanjske strane kapka već s unutrašnje tako da popunite sve praznine i vizualno povećate trepavice. Liniju lagano razmrljate kistom kako bi izgledala prirodnije. 

Treći korak

Maskaru nanesite od korijena prema vrhovima, a zatim je okrenite okomito prema očima i brzim pokretima provucite kroz trepavice. Tako ćete se riješiti neugodnih grudica. 

Četvrti korak

Donje trepavice naglasite brzim potezima maskare s time da je držite okomito prema očima. Tako ćete istovremeno izbjeći grudice i spriječiti maskaru da se razmrlja. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Angie34 02.04.2013.

    nije ista maskara za svakoga,svatko si treba naći ono što njemu paše

  • muskarac 01.04.2013.

    odlican savjet, znaci na trepavice kazete?

  • ejjja 01.04.2013.

    i meni oči dominiraju licem.....hiiiii

Komentiraj...
Vidi sve komentare