To je to što me zanima!

Zbog Christine Hendricks raste ljubav prema oblinama žena

Prodaja androgenih odjevnih predmeta drastično je pala i sve se više traže strukirani kostimi i uske bluze, a povratak trenda oblina predvodi glumica Christina Hendricks
Vidi originalni članak

Novi šoping trendovi znak su promjene u percepciji ideala ženske ljepote, a prodaja odjeće u Velikoj Britaniji koji ističu figuru pješčanog sata narasla je 225 posto od prošle godine. Djelomičnu zaslugu u promicanju prirodnog i ženstvenog oblika tijela ima glumica hit serije Momci s Madisona, Christina Hendricks. Ona suvereno vlada to listama najljepše odjevenih šoubiz zvijezda od prošlogodišnje dodjele nagrada Emmy.

Njena je popularnost, kao i ona Scarlet Johanson i Salme Hayek doprinijela povratku oblina u modu kao što je to svojedobno učinila Marilyn Monroe.

- To je loša vijest za ultra vitke manekenke, ali dobra za obične žene diljem svijeta - smatra glasnogovornik lanca trgovina Debenhams koje je iznjelo podatke o promjeni šoping trendova.

Povratak u zlatno doba

Modni znalci komentiraju da se modno vraćamo u zlatno doba Holivuda,u kojem su dominirale figure Jane Russel, Ave Gardner i Rite Hayworth. Utjecaj toga vidljiv je i u glazbenom svijetu, kroz imidž pjevačica poput Duffy i Adele. Punije figure zahtjevaju odjeću oštrih i strukiranih krajeva koja će istaknuti obline. To je veliki pomak od androgenog stila koji je vladao modnim pistama proteklih godina. Najbolje se prodaju olovka suknje, tunike s dubokim dekolteom, strukirani kostimi i haljine bez naramenica.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • lara 1975 11.03.2011.

    preeeeeljepa je,sva...jedna od rijetkih ZENA koje svoje tijelo cijene i ne skrivaju ga,a nadasve ne robuju bolesnim trendovima

  • latica 20 09.03.2011.

    Vas dvije ste sigurno super gradene i mrsave....:)

  • PetraPan 26.02.2011.

    mda...ali u ovom članku je naglasak na FIGURI PJEŠČANOG SATA !! Dakle, nigdje se ne spominju dvije velike mlohave viseće vreće koje se tužno spajaju sa amorfnom masom salastog debelog trbuha koji se trese i leluja pri hodu i velikom kantom koja visi do koljena. Prvo curke sredite struk i negdje nabavite zategnuti trbuščić a onda tek uopće možemo razgovarat o nekakvim "oblinama", dobro?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare