To je to što me zanima!

Zbog njih se osjećate tjeskobno i bezvrijedno: Znakovi Zodijaka koji šire negativnu energiju

Oni imaju 'loš' stav i svojim stalnim prigovaranjem i cinizmom često povrjeđuju bližnje. Naravno, život ponekad može biti težak. Oni su često beskompromisni i tvrdoglavi te nesvjesno govore uvredljive stvari
Vidi originalni članak

Ovan

Kad su ljudi rođeni u znaku Ovna pod stresom, oni taj stres prenose na sve oko sebe. Postaju hiperaktivni, agresivni i dosadni i ne ustručavaju se pokvariti dan drugima svojim lošim stavom i stalnim prigovaranjem.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Blizanci

Blizancima je često teško donijeti ispravnu odluku. Kada zbog svoje neodlučnosti odaberu pogrešnu stvar, postaju tjeskobni i dosadni. U takvim trenucima oni baš i nisu najbolji izbor za druženje.

ASTRO MAME Kakve su horoskopske majke: Od Vage nema boljeg roditelja, mama Jarac ima jasna pravila...

Djevica

Djevice su sveznalice. Osjećaju da, budući da su perfekcionisti, imaju pravo dominirati drugima i otvoreno ih kritizirati na grub i bolan način. Često se znaju previše zanijeti u svojim kritikama i povrijediti svoje voljene.

Vodenjak

Vodenjaci za sebe misle da su superiorniji od drugih. Osjećaju se kao da su odvojena, posebna klasa. To ih čini ogorčenim i ciničnim u pristupu i na kraju se distanciraju od drugih, piše Pinkvilla.

OVO NISTE ZNALI Seks tajne svakog znaka: Ribu uzbuđuje trganje odjeće, a Škorpion je pohotan do boli

Idi na 24sata

Komentari 5

  • ATuring 10.03.2023.

    Zenski skorpioni. 🤕

  • 09.03.2023.

    Po horoskopu ni sam sebe ne podnosiš😁

  • beba maza 09.03.2023.

    Za device tačno .

Komentiraj...
Vidi sve komentare