Lifestyle

Komentari 5

Zbog njih se osjećate tjeskobno i bezvrijedno: Znakovi Zodijaka koji šire negativnu energiju

Zbog njih se osjećate tjeskobno i bezvrijedno: Znakovi Zodijaka koji šire negativnu energiju

Oni imaju 'loš' stav i svojim stalnim prigovaranjem i cinizmom često povrjeđuju bližnje. Naravno, život ponekad može biti težak. Oni su često beskompromisni i tvrdoglavi te nesvjesno govore uvredljive stvari

Ovan

Kad su ljudi rođeni u znaku Ovna pod stresom, oni taj stres prenose na sve oko sebe. Postaju hiperaktivni, agresivni i dosadni i ne ustručavaju se pokvariti dan drugima svojim lošim stavom i stalnim prigovaranjem.

POGLEDAJTE VIDEO:

Blizanci

Blizancima je često teško donijeti ispravnu odluku. Kada zbog svoje neodlučnosti odaberu pogrešnu stvar, postaju tjeskobni i dosadni. U takvim trenucima oni baš i nisu najbolji izbor za druženje.

Djevica

Djevice su sveznalice. Osjećaju da, budući da su perfekcionisti, imaju pravo dominirati drugima i otvoreno ih kritizirati na grub i bolan način. Često se znaju previše zanijeti u svojim kritikama i povrijediti svoje voljene.

Muškarac se ljuti

Vodenjak

Vodenjaci za sebe misle da su superiorniji od drugih. Osjećaju se kao da su odvojena, posebna klasa. To ih čini ogorčenim i ciničnim u pristupu i na kraju se distanciraju od drugih, piše Pinkvilla.

Najčitaniji članci