To je to što me zanima!

Zbog televizije djeca prestanu cijeniti darove

Ne provedu li djeca mnogo vremena gledajući televiziju, neće imati potrebu za gomilom skupih igračaka o kojima ideju dobivaju preko reklama
Vidi originalni članak

Ne provedu li djeca mnogo vremena gledajući televiziju, neće imati potrebu za gomilom skupih igračaka o kojima ideju dobivaju preko reklama, tvrdi Brad Pitt, američki glumac. Crtići i dječje emisije ne smiju zamijeniti odgojnu ulogu roditelja jer će tako djeca izgubiti smisao za stvarni život i prestati cijeniti male znakove pažnje.
- U našoj obitelji vrijedi pravilo da svatko mora izraditi dar za drugoga; znači uložiti svoj trud i vrijeme te tako razveseliti ukućane - kaže Brad Pitt.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • anđeo 30.12.2008.

    KAKO SE TKO POTRUDI OKO ODGOJA DJECE TAKO ĆE MU I BITI NIJE ZA BEZVEZE REČENO DA ŽENE TREBAJU BITI U KUĆI,JER NA TAJ NAČIN DJECU 24 SATA ODGAJA RODITELJ A NE ULICA,TETE U VRTIĆU ILI BAKE,PA ĆE DJETE SPOZNATI PRAVU LJUBAV I ODGOJ I NA TAJ NAČIN ĆEMO SPRIJEČITI DA NE POSTANU KRIMINALCI,POHLEPNICI...ITD.VEĆ SA 15 GOD.ZATO MLADE NADOBUNE MAJČICE KOJE BI IMALE KARIJERU ,IŠLE NA TRENING I REDOVNO POSJEĆIVALE RAZNORAZNE KLUBOVE TO ZABORAVITE AKO ŽELITE PRISTOJNU DJEČICU!

  • bluesky 29.12.2008.

    Ma vrag nam je kriv za dicu nego mi sami.Ja sam moga sina naučila i da se veseli jednoj običnoj čokoladi životinjsko carstvo.Dicu treba učiti da ništa nije palo s neba u ruke tati i mami već da triba raditi za to i da stvari koje su u reklami nisu potrebne.Bez njih se može živiti.Vanka s dicom,na ledinu evo sad će i nedilje biti neradne pa lipo s njima vanka a ne po centrima da gledju ono što im roditelji ne mogu priuštit.

  • svi_smo_doma 29.12.2008.

    Lijepo rečeno, samo, treba i za to pronaći vremena!

Komentiraj...
Vidi sve komentare