To je to što me zanima!

Zelena smiruje i stvara osjećaj ugode, crvena poziva na akciju

Pri uređenju interijera najlakše je koristiti zelenu jer se lako kombinira s drugim bojama i uvijek izgleda dobro. Krenite od zelenih detalja poput jastuka ili cvijeća itd.
Vidi originalni članak

Odabir boje neće utjecati samo na cjelokupni dojam prostorije nego i na raspoloženje ljudi koji u njoj borave. Pri uređenju interijera najlakše je koristiti zelenu jer se lako kombinira s drugim bojama i uvijek izgleda dobro. Krenite od zelenih detalja poput jastuka ili cvijeća, pa se odvažite na bojenje zida ili ormarića.

Svi ziheraši doći će na svoje s plavom bojom. I s njom je teško pogriješiti, pogotovo ako je riječ o nježnim, svjetlijim tonovima. Idealna je za prostore u kojima često boravite, poput sobe ili dnevnog boravka. Dobra je i za poslovne prostore jer potiče produktivnost.

Najteže se kombinira crvena boja. Karakterizira ju izuzetna dramatičnost, pa je najsigurnije držati se detalja i na taj način pružiti prostoru osobnost. Crvena je odlično rješenje za kuhinje jer potiče na akciju, no s druge strane pojačava apetit, pa ako ste na dijeti, znate koju boju izbjegavati. 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • Blue sea 30.08.2016.

    Žene u crvenim haljinama ili crvenim suknjama, uvijek su mi upadale u moj vidokrug.

  • ojdimidojdimi 30.08.2016.

    crvena mi je super boja ali me nekako uvik podsjeća na znak stop........................

  • magdallenaa 30.08.2016.

    zeleni zidovi su mi uzasni...ljubicasto, bijelo, lila...

Komentiraj...
Vidi sve komentare