To je to što me zanima!

Želite lijepe obrve? Evo kako ih njegovati da izgledaju bolje

Prema umjetniku za obrve Renéu de la Garzi, na obrve možete jednostavno nanijeti hidratantnu kremu ili kremu za područje oko očiju kako biste zadržali vlažnost
Vidi originalni članak

Dobar serum za obrve ima sposobnost da potiče punije, gušće obrve, ali ako ne želite potaknuti rast, možda bi ga trebali preskočiti. Ipak, uvijek trebate paziti da hidrataciju vaših obrva, čak i kad vam rast nije glavni cilj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hidrirane, zdrave dlake izgledaju lepršavije i mladenački, a kako se obrve ne bi stanjile s vremenom, ključno ih je prikladno njegovati. To ne znači da morate uložiti u serum za obrve.

ISPROBAJTE 3 SUPER RECEPTA Tanku i slabu kosu jača domaća maska od kvasca ili avokada

Prema umjetniku za obrve Renéu de la Garzi, na obrve možete jednostavno nanijeti hidratantnu kremu ili kremu za područje oko očiju kako biste zadržali vlažnost.

Dlake na čelu sastoje se su od istih strukturnih komponenti kao i dlake na glavi i baš kao i vlasi, potrebno ih je prati i njegovati. 

- Većina ljudi misli da je njega kože isključivo za kožu, dok se u stvarnosti može koristiti i na obrvama. Osim toga, mnoge kreme i serumi za obrve sadrže sastojke koji se preklapaju - napominje, a piše mbg.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare