To je to što me zanima!

Želite više seksa? Nakon vruće seanse obavezno se mazite

Maženje nakon seksa jača vezu i zbližava partnere, a upravo ono je ključno za jačanje strasti i češće seksualne odnose u dugim vezama, pokazalo je istraživanje
Vidi originalni članak

Ono što činimo nakon seksa ima ogroman utjecaj na sreću u vezi, tvrde znanstvenici sa Sveučilišta Toronto koji su otkrili da su parovi koji se obavezno nakon seksa maze i ljube zadovoljniji svojom vezom. Poljupci i maženje utječu na emocije više od samog seksa, osobito ako u to vrijeme i razgovarate o intimnim stvarima, piše Daily Mail.

- Dok misle na seks, ljudi se fokusiraju na sam snošaj ili orgazam, a često zanemaruju ulogu koju seks ima u emotivnom povezivanju para - rekla je voditeljica studije, Amy Muise.

Proučavajući povezanost maženja nakon seksa i zadovoljstva vezom, Muise i njezin tim otkrili su da su parovi koji to prakticiraju sretniji, ali i seksualno aktivniji. To bi najviše pomoglo parovima s djecom koji nemaju puno vremena za sebe, a malo vremena nakon seksa u maženju značajno bi ih zbližilo i povezalo. 

Učestalost maženja i "slučajnih" dodira značajniji je pokazatelj stabilnosti odnosa od samog podatka koliko par često vodi ljubav, pokazala je nedavna studija Kinsey instituta u SAD-u. Isto tako, često se potcjenjuje koliko je maženje važno muškarcima i naglašava njihovu usmjerenost na seks, objasnili su istraživači.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • ellizabet 29.05.2014.

    volim maženje!

  • AntonTrdić 29.05.2014.

    ja bi se mazio al me ubo komarac nocas u penis

  • NevenkaDelač Šoštarić 29.05.2014.

    hahaha citam komentare jako zanimljivo....

Komentiraj...
Vidi sve komentare