To je to što me zanima!

Žena pakira preslatke ručkove, s figuricama i očima - za muža

Obično se žene hvale kako pakiraju maštovite i šarene ručkove za svoju djecu kada idu u školu. Ova Australka se 'zaigranim' ručkovima trudi razveseliti svog supruga
Vidi originalni članak

Neimenovana Australka je u Facebook grupi Lunchbox Ideas Australia pokazala kakve ručkove sprema svom suprugu za posao. Fotografije na kojima vidimo uredno složene objede u plastičnim spremnicima oduševile su članove grupe.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Osim što uredno složi hranu, ona u kutiju stavlja i razne figurice te umjetne oči koje postavlja tako da izgleda kao su u kutiji za ručak neki živi likovi iz mašte, piše The Sun.

- Još nemamo djece, ali imam sreće što imam supruga koji mi dopušta da na njemu vježbam pripremu obroka za malene - napisala je uz objavu.

Mnogi su komentirali kako su joj kreacije preslatke.

- Ovo je najslađa stvar ikad. Ja imam dvoje djece i moj suprug je uvijek ljubomoran na njihove kutije za ručak - komentirala je jedna članica grupe. 

Ipak, bilo je i onih koji misle da se ovako nešto ne bi svidjelo svim muškarcima.

- Odlično mi je što to radiš za svog partnera, ali da ja svom suprugu napravim ovako nešto, potpuno sam sigurna da bi ga to bilo sram jesti pred kolegama na poslu - pisalo je u jednom komentaru.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Brucka 24.09.2020.

    Moja hem sto me isprati jezikom hem mi kad otvorim plastiku na poslu još jezik palaca!

  • 24.09.2020.

    Bas lijepo da pazi i mazi tako svog supruga,..samo...kakva je ovo hrana-bzvze-narezana salama i krastavci, mrkva i cokoladica...i sta jos?

  • 24.09.2020.

    To je žena, a ne ove što se skidaju po društvenim mrežama...

Komentiraj...
Vidi sve komentare