To je to što me zanima!

'Žena želi da dijelimo apartman s njezinom seksi prijateljicom'

Ideja da provedu odmor u planinama zajedno sa seksi prijateljicom za njega je veliko iskušenje. Rekao je ženi kako bi volio da idu sami, ali ona inzistira...
Vidi originalni članak

Draga Milana,

prijateljica moje supruge koja mi je jako seksi ima ideju da dijelimo apartman u planinama. Nisam osoba koja bi napravila takvu glupost da završim u krevetu sa ženinom prijateljicom niti  s bilo kojom drugom ženom, ali glupo mi je da me dovodi u napast. Moja supruga inzistira da idemo, bez obzira na to što sam joj predložio neke druge varijante, koje isključuju prijateljicu. Kako može biti toliko glupa i ništa ne shvaćati?!

Odgovor:

Očito je da vaša supruga nema problema s ljubomorom, no u ovom slučaju biste joj možda mogli iskreno povjeriti svoje razloge. U zajedničkom životu svašta se može dogoditi, pa i to da se osjeti privlačnost prema nekoj trećoj osobi. To se još ne smatra prevarom niti izdajom, jer mehanizme želje ne možemo baš lako kontrolirati, nego samo realizaciju tih želja.

Pitanja šaljite na  Oreškovićeva 3d, 10000 Zagreb, Život za Milanu ili na draga.milana@24sata.hr 

Odgovore čitajte  svaki dan u 24sata

Idi na 24sata

Komentari 158

  • 7vuk777 19.01.2016.

    da meni moja hoće takvo što predložiti

  • chaz michael michaels 19.01.2016.

    da mi žena poželi takvo nešto samo bi rekao why the hell not

  • اللهم آمين 18.01.2016.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare