To je to što me zanima!

Žena živi kao da su 50-e: 'Ja doma čistim, kuham i brinem o djeci dok muž radi. San snova'

Alexia je cijeli život maštala da će biti domaćica i da će dane provoditi brinući se za svoju obitelj. Par ima dva sina, a Alexia je prije rođenja drugog odlučila da neće više raditi
Vidi originalni članak

Amerikanka Alexia Delarosa (29) cijeli je život sanjala da će njezini dani izgledati kao da su 1950-e, a svoj je san ostvarila. Naime, mama dvojice dječaka odlučila je ostati doma i brinuti se o njima, kući i mužu Matthewu (37) te prestati raditi. 

- Nisam htjela da se moja djeca osjećaju kao da moraju pobjeći od kuće. Želim da znaju da je njihova mama uvijek tu i da se brine o svemu, te da imaju predvidljivu i stabilnu situaciju kod kuće - ispričala je za Daily Star. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Alexia nije bila odgojena u tradicionalnom duhu, njezina je majka radila i družila se s prijateljima, zbog čega ona smatra da nije bila dovoljno s djecom. 

- Svidjela mi se ideja o obiteljskom životu u stilu 50-ih, gdje žena ostaje kod kuće brinuti se za muža i djecu, a muž odlazi raditi puno radno vrijeme. Sjećam se da sam kao mala gledala filmove u kojima su žene ostajale kod kuće kuhati i čistiti za svoje muževe, i mislila sam si kako je to romantičan i lijep život - kaže Alexia.

Matthew vodi kafić pa ga gotovo nikad nema doma, a kod kuće nema nikakvih zadataka.

- On uživa dok je na poslu, ja uživam biti doma i sve raditi za njega. Ovakav život nam oboma savršeno odgovara - ispričala je. 

VELIKA LJUBAV Nerazdvojne su: Slatka beba ne može nikako spavati ako mama nije s njom, uvijek su zajedno

Alexia na Instagramu objavljuje djeliće svog tradicionalnog života, a kaže da često dobiva negativne komentare zbgo načina na koji živi.

- Ne smetaju mi komentari previše, jer znam koliko je moj doprinos obitelji važan. Bila sam dadilja i sjećam se važnih trenutaka koje sam proživjela s djecom jer njihovi roditelji nisu bili s njima - objasnila je Alexia, koja se udi svaki dan u 5,30 ujutro kako bi sve uspjela stići.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Fify Fuchs 3 20.01.2023.

    Nek se dosele u Zg pa može primat komunističku plaću odgajateljice....L.p.

  • RazjareniBik 20.01.2023.

    San svakog klecatelja

  • 20.01.2023.

    Lako kad imaš muža s dobrom plaćom. Ovaj članak je totalno nebitan za nase drustvo jer su plaće tolike da ni oba roditelja nemogu toliko raditi koliko su troškovi života. Još se krpaju sa penzijicom od staraca...

Komentiraj...
Vidi sve komentare