To je to što me zanima!

Tetovira 3D bradavice ženama koje su preživjele rak dojke

Žene su oduševljene rezultatom, a osmjeh im teško silazi s lica kada se pogledaju u ogledalo. Prilično zapanjujuće je vidjeti njihovu reakciju na nešto tako malo, kaže Vinnie Myers
Vidi originalni članak

Nakon što mu je sestra preživjela rak dojke, Vinnie Myers, majstor tetovaže iz Finksburga u SAD-u, vidio je što sve žene prolaze i kakve posljedice mastektomija ostavlja na njihov fizički izgled, ali i na psihičko zdravlje. 

TEŠKA BORBA S BOLEŠĆU Pobijedila agresivni rak dojke s 20 godina i ušla u menopauzu

Tada je došao na ideju da pomogne ženama koje su preživjele rak dojke, bile na operaciji i tada su im, između ostalog, uklonjene i bradavice. Odlučio im je iste tetovirati tamo gdje bi trebale biti i na taj način dati svoj mali doprinos te im barem mrvicu uljepšati život. 

Bradavice i areole Vinnie napravi vrlo realistično, trodimenzionalno jer koristi više nijansi i crta sjene. Toliko su savršeno nacrtane da je teško primijetiti kako da nisi prave. Žene su oduševljene rezultatom, a osmjeh im često teško silazi s lica kada se pogledaju u ogledalo, mnoge zaplaču od sreće.

- Prilično zapanjujuće je vidjeti njihovu reakciju na nešto tako malo, koliko je to na kraju jako dojmi i koliko puno im znači. Kada se pogledaju i ponovno osjete potpunima - rekao je.

Do sada je, dodaje, napravio gotovo 10.000 takvih tetovaža.

Pogledajte kako to radi u videu:

 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • 11.01.2019.

    Nema ljepšeg kad nekome vratiš osmjeh na lice..

  • stipe_mesic18 11.01.2019.

    Ne da mi se ne sviđa ovo, nego mi nije pametno po koži koja je bila oboljela i rezana stavljati kemikalije i boje poput tattoo-a.. 🤔

  • 11.01.2019.

    Sto god bilo ili netko mislio, radujem se tudjoj istinskoj sreci i pohvale ovom majstoru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare