To je to što me zanima!

Žene bi lakše podnijele seks s drugom nego zaljubljenost

Muškarce bi više povrijedila partneričina seksualna veza, dok dvije trećine žena priznaju da bi teže podnijele da se partner zaljubi u drugu nego da vara radi seksa
Vidi originalni članak

Muškarci i žene različito gledaju na prevaru. Jačem spolu teže pada seksualna prevara, a nježnijem emocionalna, potvrdila je studija američkog Sveučilišta Kansas. 

Dvije trećine žena priznaje da bi teže podnijele da se partner zaljubi u drugu, nego da ih prevari, piše Daily Mail. Isto misli trećina muškaraca. Većinu njih bi više povrijedila partneričina seksualna veza s drugim muškarcem, osobito ako je u pitanju bivši partner, potvrdilo je istraživanje. 

- Žene i muškarci različito razmišljaju o prevari. Muškarci više strahuju od seksualne prijevare zato što se boje da će netko drugi biti bolji od njih ali i zbog očinstva. To budu sumnje jer nisu sigurni jesu li oni zaista pravi očevi svoje djece ili je to netko drugi -objasnio je voditelj studije dr. Gary Brase. 

Dodao je, kako za razliku od njih, žene nastoje svom djetetu osigurati očinsku figuru pa im emocionalna veza teže pada nego ona seksualna. 

Idi na 24sata

Komentari 52

  • DINJA55 04.06.2014.

    pazite koga pozivate u vaš dom, da vam najbolja prijateljica ne napravi pakao od života,,,,,,,,,

  • Sunce malo_1 12.03.2014.

    Prevaru ne opravdavam,nikako! Ali, po meni, daleko je gora emocionalna prevara od fizičke.

  • Sonador 11.03.2014.

    Što se tu ima podnositi? Prijevara je prijevara a s osobom koja bi me prevarila ne bih više imala o čemu razgovarati. Nema izgovora koji bi bio dovoljno dobar.

Komentiraj...
Vidi sve komentare