To je to što me zanima!

Žene drže da su bolje u kućnim popravcima od svojih muževa

Svaka četvrta žena obavlja sitne popravke oko kuće sama, kao što je promjena žarulja ili trganje tapeta zato jer je to jedini način da stvari budu obavljene na vrijeme
Vidi originalni članak

Gotovo tri četvrtine žena vjeruju da su jednako dobre u kućanskim popravcima, ako ne čak i bolje od muškaraca, otkriva studija B & Q provedena na 2000 žena. Polovica svih žena na tjedan potroši od jedan do pet sati obavljajući sitne poslove oko kuće, a neke od njih smatraju kako to rade bolje od svojih partnera. Svaka četvrta žena radi sama zato jer je upravo kupila kuću pa im je to jeftinije ili je to jedini način da stvari budu obavljene na vrijeme, pokazuje istraživanje. 

Dvije trećine žena radije bi radile same nego potražile ičiju pomoć. Međutim, one obavljaju jednostavnije poslove, kao što je promjena žarulja ili skidanje tapeta, dok kompliciranije popravke ostavljaju profesionalcima. 

- Sve više žena priznaje da se s pravim vještinama svatko može okušati u popločavanju, postavljanju polica ili u renovaciji - ističe voditeljica studije Katherine Paterson. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • lronaleonić 08.09.2011.

    Ja mislim da neke stvari u pravilu bolje razumiju muškarci, a neke žene No izuzeci potvrđuju pravilo! Ako imate muža, a ne muškarca ( što je čest slučaj) žena će se bolje snaći u "muškim" poslovima , nego obratno.

  • miladraga 22.08.2011.

    Da bi žena bila priznata u poslu kao muškarac, mora raditi i dokazivati se duplo više od njega. Sva sreća pa to uopće nije teško!

  • ivanmatko76 22.08.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare