To je to što me zanima!

Ona češće doživljava orgazam s muškarcem većih primanja

Status i bogatstvo partnera kod žena stvaraju osjećaj financijske sigurnosti, a orgazam je signal tijela da su odabrale sposobnog pojedinca, otkriva istraživanje
Vidi originalni članak

Žene u odnosu s bogatijim partnerima seks ocjenjuju boljim i redovitije postižu orgazam, otkrili su znanstvenici analizirajući podatke o seksualnom životu preko 1500 žena uključenih u kinesko istraživanje. Pokazalo se da je 121 žena uvijek doživjela orgazam za vrijeme seksa, 408 njih vrlo često, 763 povremeno, dok ga je njih 243 doživjelo rijetko ili nikad. Jedan od bitnih faktora koji utječe na sposobnost postizanja orgazma, je upravo financijska stabilnost koju ženi pruža partner.

Ulog u budućnost

Novac je pouzdan indikator muškarčeve sposobnosti za dugoročno ulaganje u odgoj djece, kao i genetski prijenos poželjnih osobina. Status i bogatstvo partnera tako su blisko povezani sa sposobnoću doživljaja seksualnog vrhunca kod žena, smatraju psiholozi Thomas Pollet i Daniel Nettle.

Evolucijska prilagodba 

Ispitanice su u odnosu s bogatijim partnerom osjećale veću sigurnost te imali više vjere u budućnost odnosa.

- Muškarac s velikim primanjima smatra se dobrim ulovom, a evolucijski gledano on je sposobniji mužjak od drugih. Samim time, žene smatraju da su pronašle kvalitetnog partnera i seksualno su zadovoljnije - tvrdi psiholog Thomas Pollet sa Sveučilišta Newcastle.

Ovo istraživanje ide u prilog tvrdnji evolucijskog psihologa Davida Barasha, po kojoj je ženski orgazam signal tijela da je u odnosu s dominantnim pojedincem.

Idi na 24sata

Komentari 71

  • ujo66 28.02.2011.

    zena lazira mi orgazam jer smo na svim karticama u minusu

  • ujo66 28.02.2011.

    ovo su konstatacije siromasnih sa kojima zene nemogu doziviti orgazam ili je pjesnik zelio reci da zene vole od muskarca dobiti veca primanja u smislu velicine kojom se muskarac nudi

  • ku-ra-c dlakavac 28.02.2011.

    ja imam par miliuna i onda mi je sve to kolega uzeo za 2 sta.bem ti monopl koja sugava igrica

Komentiraj...
Vidi sve komentare