To je to što me zanima!

Žene koje donose sve odluke u kući plaćaju 'cijenu' u krevetu

Žene koje samostalno vode brigu o djeci, kuhanju, plaćanju računa, najčešće preuzimaju vodstvo i u seksu, što odbija njihove partnere, otkriva istraživanje
Vidi originalni članak

Žene koje donose sve odluke u kućanstvu imaju više problema u spavaćoj sobi, jer ih partneri odbijaju i to na dulje vrijeme, za razliku od žena koje stvari rješavaju zajedno sa svojim partnerom, otkriva studija Bloomberg škole za javno zdravstvo John Hopkins Baltimore provedena na ženama iz šest afričkih država.  

- Takvo ponašanje žene zauzimaju i u vođenju ljubavi. Naime, one se i u krevetu bore za svoja seksualna prava. Što više odluka žena donose same, manja je vjerojatnost za seks - tvrdi voditelj studije Michelle Hindin. 

Razumijevanje kako položaj žena u kućanstvu utječe na njihovu seksualnu aktivnost može biti bitan dio u zaštiti seksualnih prava žena i može im pomoći da postignu siguran seksualni život, dodaje. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • croatianboy 24.09.2011.

    ivanmatko76 : radi taki primitivica koji jos nisu sisli sa drveta, kao sto si ti, ljudi s istocnih krajeva nisu dobro vidjeni a ni pozeljni u civiliziranom svijetu. Jedino sto osjecam prema tebi je zalost jer s takvim razmisljanjem tvoj zivot mora biti zalosno tmuran. A sad prvo sto moras napraviti, je da se odes izviniti svojoj mami za sve te uvrede. Bas si balkanski primitivac.

  • NinaBonita007 24.09.2011.

    Koliko sam ja čitala o takvim i sličnim temama, istina je baš suprotna. Dominantni tipovi ličnosti vole podređene uloge u seksu.

  • anicaos 24.09.2011.

    muškarci, sami ste si krivi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hahahahahahahah

Komentiraj...
Vidi sve komentare