To je to što me zanima!

Žene koje redovito doživljavaju orgazme hodaju drugačije

Orgazmi opuštaju čitave skupine mišića, oslobađaju stresa i daju energiju, a sve se to primjećuje u hodu žene, prema pomicanju zdjelice i senzualnosti pokreta
Vidi originalni članak

Kaže se kako seks donosi posebnu živost ljudima, a žene koje redovito doživljavaju vaginalne orgazme hodaju življe, više rotiraju zdjelicom i njihov je korak gipkiji. Jednostavnije rečeno, one više "tresu" kukovima, kažu belgijski znanstvenici sa Sveučilišta Louvain. 

U studiji, u kojoj su promatrali hod seksualno aktivnih i zdravih žena, od kojih je polovica njih u prošlosti redovito doživljavala vaginalne orgazme, dok ih druga polovica nije nikad, ili vrlo rijetko, nanstvenici su s 80,69 posto točnosti pogađali koje su od žena doživljavale vaginalne orgazme, piše Daily Mail. 

Orgazmi opuštaju čitave skupine mišića, oslobađaju stresa, donose ugodu i daju energiju, a sve se to primjećuje u hodu žene, objasnili su znanstvenici. Otkrili su da se razlike u hodu odnose samo na one žene koje doživljavaju vaginalne orgazme, ali ne i klitoralne.

Dok iskusno oko znanstvenika primjećuje anatomske razlike u hodu žena s obzirom na to doživljavaju li orgazme ili ne, obični promatrači mogu primijetiti senzualnost, energičnost i tzv "tekuće" pokrete tih žena te po tome zaključiti njihovo zadovoljstvo seksualnim životom.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • hvala bogu što sam ateist 04.06.2012.

    Ljepota je u očima onog ko gleda tako da kolićina erotičnosti u ženskom hodu ne može zavisiti o broju opuštenih ili neopuštenih skupina mišiča njene zdjelice, a pogotovo o tome dali se žena zadnji put poseksala i doživila orgazam prije mjesec dana, dali ga je uopče ikada doživila ili je s muškarca sjahala prije pet minuta. Pseudoznanost je neškolovanima i onima koji plitko razmišljaju vrlo atraktivna, no trebalo bi se ipak upitati koji se to ozbiljan znanstvenik, a i novinar, uopče može baviti ovakvom tematikom i tražiti znanstvene relacije između erotičnosti i izazovnosti ženskog hoda, njene krevetske aktivnosti i broja doživljenih orgazama točno određene vrste. Normalno je da je netom seksualno zadovoljena žena koja je upravo doživjela ne jedan nego niz orgazama bez obzira kako ih znanstvenici "orgazmolozi" "pizdoznanstvenici" ili pizduni (valjda se tako zovu) svrstavali samosvjesnija od one koja to nije, normalno je da se to vidi iz cijele njene pojave, normalno je da se to vidi iz njenog držanja govora i kretanja, a muškarci to svojim antenicama odmah osjete, to im se sviđa to ih uzbuđuje to im je atraktivno pa to oznaće senzualnim, erotičnim, seksi, yebozovnim i sličnim riječima muškog vokabulara no sve je to mnogo kompleksnije i nalazi se u osobnosti, osobitosti i uzajamnom dopunjavanju fizičkog i duhovnog tijela žene što oko nje stvara harmoničnu auru erotičnosti, a ne jednostavno u skupinama opuštenih mišića ženske zdjelice. Prema navedenoj teoriji Monica Belucci ili neprekidno boravi na qurcu i neprekidno doživljava orgazme ili je cijela ova teorija teško sranje jer su, bez obzira na vrijeme kad je doživjela svoj zadnji orgazam, njen hod i držanje toliko senzualni i zrače takvim intenzitetom erotičnosti da se i slijepci za njom okreću.

  • targus 02.06.2012.

    a kak hodaju frajeri koji ševe?

  • 02.06.2012.

    ma šta hodaju lebde haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare