To je to što me zanima!

Žene lakše i brže doživljavaju orgazam s "alfa" muškarcem

Što žena svog partnera doživljava dominantnijim, muževnijim i fizički zgodnijim, to je veća vjerojatnost da će doživjeti orgazam, pa su veće šanse i za trudnoću
Vidi originalni članak

Žene koje smatraju da su njihovi partneri privlačni po općim društvenim standardima, kao i muževniji te dominantniji znatno češće doživljavaju vrhunac u postelji, pokazala je studija Sveučilišta Pennsylvania. Prema njoj, muževnost i fizička privlačnost partnera diktira učestalost ženskih orgazama, piše Daily Mail

To potvrđuje teoriju da ženski orgazam ima evolucijsku svrhu, a to je da intenzivira želju žena za seksom i time povećava mogućnost trudnoće.

- Ženski orgazam pokazatelj je odabira najboljih gena za stvaranje potomstva, a osobine alfa mužjaka poput samopouzdanja, dominantnosti i dobrog izgleda najbolji su pokazatelj dobrih gena - rekao je voditelj studije, David Puts.

U studiji na 110 parova žene su procjenjivale privlačnost partnera i potom bilježile koliko često doživljavaju orgazam. Rezultati su pokazali da što žene svog partnera doživljavaju muževnijim i atraktivnijim drugim pripadnicama svog spola, to češće doživljavaju orgazam istodobno s partnerom, čime povećavaju šanse za trudnoću, prenosi znanstveni časopis Evolucija i ljudsko ponašanje.

Idi na 24sata

Komentari 102

  • messibest 26.06.2013.

    ima istine :) i opet jedan veliki ALI

  • pinky23 26.06.2013.

    hm, a gdje da samo nadem alfa muzijaka? hehe

  • podravlje1 25.06.2013.

    prodajem ALFU 70. god u dooobrom stanju. Malo vožena više glađena :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare