To je to što me zanima!

Žene najbolji seks dožive u 28-oj, a muškarci u 33-oj godini

Iako je ženski seksualni sustav kompliciraniji od muškog, žene prije nego muškarci otkriju što im odgovara, pa u najboljem seksu uživaju pet godina ranije od njih
Vidi originalni članak

Pripadnice ljepšeg spola najviše se seksaju u 25-oj godini, a muškarci u 29-oj, otkrilo je istraživanje britanske online trgovine seksi igračkama lovehoney.co.uk na 1281 ljudi. Međutim, žene su najbolji seks doživjele u 28-oj, a muškarci u 33-oj, prenosi Daily Mail.   

- Kao i većina stvari i seks se poboljšava ako ga stalno prakticirate. Zato je posve normalno da muškarci seksualni vrhunac dožive u 33-oj godini, a ne u 18-oj jer onda još uče kako kontrolirati svoj orgazam i kako žensko tijelo zapravo funkcionira. Bez obzira na to što je ženski seksualni sustav kompliciraniji od muškog, one ranije otkriju što im odgovara, a što ne - istaknula je seksualna terapeutkinja Tracey Cox. 

Ljudi se najviše seksaju na početku veze zato jer je kemija jaka, a najbolji seks doživljavaju ako se u potpunosti povežu s partnerom. To samo potvrđuje ono što smo već i ranije znali, da nije važna kvantiteta, nego kvaliteta, dodala je.

Muškarci nevinost najčešće izgube u 18-oj godini života, a žene godinu dana prije, sa 17 godina. 

Idi na 24sata

Komentari 93

  • theBoss_1 24.02.2013.

    hmmm ko če čekat do 33????

  • Antonija Stanić 25.06.2012.

    Prilično točno, 33 će bit naša, mislim da su do toga došli na temelju boljeg života i zarade...

  • Gru 30.05.2012.

    Jedva čekam 33. ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare