To je to što me zanima!

Žene partneri rijetko 'ulove' u preljubu, za razliku od muževa

Iako se u ljubavne afere upuštaju više nego ikad, žene za razliku od muškaraca ne vole pričati o njima i bolje ih skrivaju pa ih partneri otkriju tek u pet posto slučajeva
Vidi originalni članak

Gotovo 95 posto žena i 83 posto muškaraca priznalo je da je varalo svoje supružnike, ali da ih nisu otkrili, utvrdila je studija britanskog portala UndercoverLovers.com na 3000 ljudi. Za razliku od muškaraca, žene su uspješnije u skrivanju tragova, pa ih u prijevari ulove tek pet posto partnera u odnosu na 17 posto muškaraca, prenosi Daily Mail. Oko 89 posto ljudi koji varaju, bez obzira na spol, njihovi supružnici nikada ne otkriju. 

- Pripadnice ljepšeg spola se upuštaju u seksualne avanture više nego ikad, ali ih puno bolje skrivaju nego muškarci. One bolje čuvaju tajne, dok se muškarci vole pohvaliti svojim izvanbračnim aferama - napomenuo je dr. David Holmes, psiholog sa Sveučilišta Manchester Metropolitan. 

Prijašnja istraživanja su potvrdila da je između osam i 15 posto djece plod izvanbračne veze, a to muževi nikad nisu saznali, dodao je. 

Idi na 24sata

Komentari 84

  • šušnjara 27.06.2012.

    žene ne varaju ;)

  • AnaNuhic 22.06.2012.

    Smatram da onaj tko jednom prevari uvjek ce ponovo,nikad preko tako neceg nebi presla i tu osobu bi automatski izbacila iz svog zivota,ako netko zeli prevariti svog partnera bolje i iskrenije je da prekine vezu brak ili sta god.Iskrenije je.

  • Lara Zlatar 22.06.2012.

    tri žene ližu sladoled . 1. ga liže sporo i ukrug, 2. samo na vrhu, 3. ga lagano gricka ...koja je u braku ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare