To je to što me zanima!

Žene postaju sve zahtjevnije u seksu i ne žele ga se odricati

Trećina žena ponekad se koriste seksom kako bi "isposlovale" da partneri obave kućanske poslove, a tri četvrine njih želi češće voditi ljubav, otkrilo je istraživanje
Vidi originalni članak

Moj seksualni život zaslužuje ocjenu osam od mogućih deset, a oko osam posto žena dalo bi mu čistu desetku, pokazalo je britansko istraživanje na 3500 žena. Oko 10 posto njih smatra da su u seksu na korak do savršenog zadovoljstva i ocjenjuju ga s devet od deset.

One bi češće...

Od svih anketiranih, njih tri četvrtine su izjavile da bi voljele imati češće spolne odnose, no statistike pokazuju da prosječan par vodi ljubav tek jednom na tjedan. Oko jedan i pol posto parova seksa se svaki dan, a trećina žena priznalo je da ponekad koriste seks kao sredstvo pregovaranja, kako bi natjerale partnera na kućanske poslove.

No većina ipak ne vide seks kao obavezu i za 61 posto njih tvrde da im je motiv za njega isključivo užitak.

Nakon što dođu djeca

Od pet parova njih tri smatraju kako im se seksualni život pogoršao otkako su postali roditelji, a tek 21 posto smatraju da im se s novim ulogama seks poboljšao.

Jedna od deset žena smatra da bi mogle začiniti seks i unijeti strasti u odnos ako bi imale ljepšu spavaću sobu koja bi ih na to poticala, poput nečega u boudoir stilu. Trećina njih vjeruje da bi češće vodile ljubav ako bi imale make-over izgleda, a u osam posto slučajeva žene bi voljele bi da im je partner maštovitiji u krevetu.

Žene žele pet puta tjedno, ali ipak imaju svoje uvjete. Što sve žene žele u krevetu pročitajte na Budi.in

Idi na 24sata

Komentari 21

  • PetraPan 05.03.2011.

    Kao prvo, pa kako to da mene nikada ali baaš nikada ne boli glava? ako ju boli glava nek ide doktoru i to liječi. Pa kako nekoga može godinama boljeti glava i on uredno pije tablete, a ne ide doktoru i ne liječi uzrok glavobolje. A kao drugo, te Ucjene seksom su grozne, pa kako muškarci mogu pristajati na tako nešto "dragi, ako opereš suđe večers ću se "smilovati" pa ti dati!" ..ma jooj..:((((

  • Roci 16.02.2011.

    Pa i muskarci ponekad kazu da ih boli glava i ponekad ne zele seks,primjer bracnog para(moji prijatelji)jada mi se zena,pa sto bi to trebalo znaciti.Kao nesto novo je da se zene ne zele ODRECI seksa.Uglavnom hrpa glupih istrazivanja i otkrivanja tople vode i da je zemlja okrugla.Npr sto se je zeljelo reci sa ovim tekstom a da se nebi moglo reci i za muskarce?Pa vecina osoba zeli sex ali ne bas bas uvjek i to je normalno.Muskarci koji su uvjek spremni i zene koje nikad ne zele su stereotipni mit,to je jedino sto se promjenilo a pobogu niko normalan se nece odreci sexa:)

  • maxich 16.02.2011.

    jadni članci, sex je normalna prirodna potreba za tjelesnom bliskošću. svaka žena je osoba za sebe i sama zna koliko joj i kada sexa treba. zanima me i koga su ispitivali, žene koje su u vezi ili žene koje nisu nikada ostvarile normalnu ozbiljnu vezu i koje muškarci izbjegavaju jer su naporne i dosadne pa im kronično fali sexa??? i da, ponekad ženu zaista boli glava. problem je ako često izbjegava sex, iako i to može biti samo faza.

Komentiraj...
Vidi sve komentare