To je to što me zanima!

Žene presudile: Dečki, bijele čarape i prsluke zaboravite!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Žene su već jako dobro naučile koje komade odjeće, obuće i modnih dodataka na njima (ne)vole vidjeti muškarci. Sad su žene odabrale ono što ne vole na muškima
Vidi originalni članak

Trendovi u svijetu mode mijenjaju se kao na pokretnoj traci, ali muškarci ih ne prate često. Štoviše, drže se nekih trendova, koje žene ne vole vidjeti na njima.

(Pre)uske traperice, planinarske čizme (naravno, ne na samom planinarenju) i potpuno obrijana tijela samo su neka od njih.

POGLEDAJTE VIDEO: Više žena ćete zapeti za oko, prestanete li nositi ove stvari

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naravno, nisu svi ukusi isti, a i trendovi se mijenjaju. Ipak, bijele čarape i sandale vjerojatno će zauvijek ostati odbojne.

Idi na 24sata

Komentari 224

  • Power_charger 09.02.2016.

    Zar je stvarno tako strasno ako decki nose muske torbe?! Po zimi ih nema potrebe nositi, ali po ljeti se obicno nosi vrlo malo robe i uglavnom je lagana, i sada u kratke hlace trebam nagurati novcanik, kljuceve od kuce-auta, mobitel, cigarete (naravno to se odnosi na pusace)... pa meni to ruznije izgleda imati pretrpane kratke hlace nego imati jednu manju (musku) torbicu, one koje se nose onako po dijagonali preko torza (ne mislim na popularne pederuse iz 90-ih).

  • blondie8 09.02.2016.

    i kapama na glavi, kao što je ovaj ima na slici....

  • Zeleni_Zub 07.02.2016.

    po tome hercegovci nikad zene nebi vidjeli

Komentiraj...
Vidi sve komentare