To je to što me zanima!

Žene su sretnije zbog lijepe odjeće nego zbog seksi-igrica

Oko 64 posto žena priznaje da ih lijepo vrijeme može oraspoložiti, na svaku desetu isti efekt imaju potpetice, a frizura im ulijeva više samopouzdanja nego promaknuće
Vidi originalni članak

Ništa ne može ženu toliko usrećiti kao kompliment, a više od seksa, šopinga i čokolade žene vole komplimente jer se zbog njih osjećaju bolje, otkriva studija britanske tvrtke Appletiser provedena na 1056 žena u dobi od 25 do 45 godina. 

Trećina žena priznaje da se zbog lijepe odjeće osjećaju sretnije nego zbog vrućih igrica ispod plahti, prenosi Daily Mail. Svaka deseta u trenu se osjeća bolje čim "uskoči" u visoke potpetice, a odlazak frizeru ih usrećuje više nego čokoladna poslastica.

Gotovo 64 posto pripadnica ljepšeg spola priznaje da ih lijepo vrijeme oraspoloži, na 41 posto isti učinak ima kompliment, a na 35 posto lijepa SMS poruka. Oko 35 posto žena voli se lijepo odijevati i šminkati jer im to podiže samopouzdanje. One priznaju da im dobra frizura daje veću dozu samopouzdanja nego promaknuće na poslu ili odlazak na spoj. Oko 90 posto žena priznaje da im promjena rutine u trenu podiže raspoloženje, a svađanje s partnerom ili loša frizura mogu ih u potpunosti izbaciti iz takta, potvrdilo je istraživanje. 

- Čim promijenimo svakodnevnu rutinu i radimo nešto spontano, osjećamo se kao da živimo život punim plućima. Dobra frizura i makeup mogu promijeniti naše raspoloženja, ali i pomoći u izgradnji samopouzdanja - tvrdi stručnjakinja za veze dr. Pam Spurr.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • marinf 25.04.2012.

    To je i ženina frendica mislila... Ali zato sam ju uvjerio da grijesi.

  • black_cat 25.04.2012.

    naravno da je to istina, ženama tako malo treba..naprltat se, dobro se našminklati, isfenirati kupiti tjedno par komada nove garderobe, o cipela i torbama da ne pričam.. nakon što se ispune ovi svi gore navedeni uvjeti, i život pod plahtama postaje bolji:-))

  • Tiffany 25.04.2012.

    nije istina :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare