To je to što me zanima!

Ženstveni trapez vlada ulicama i glavni je trend za proljeće

Veliki povratak popularnoga kroja ‘70-ih u otmjenom izdanju, dobro ih je kombinirati s bluzom na kopčanje ili pelerinom, a prednost kroja je što laska svakoj figuri
Vidi originalni članak

Nakon godina vladavine skinny traperica trapezice uzvraćaju udarac i u stilu ‘70-ih najavljuju povratak, slažu se dizajneri i stilisti. U kolekcijama za proljeće 2011. Marca Jacobsa, najpopularnije novozelandske kreatorice u Americi Rebecce Taylor i mlađahnog američkog dizajnera Chrisa Benza vidljiv je utjecaj ležernosti siluete inspirirane ‘70-ima. Hlače trapez kroja i visokog struka “šetale” su i kolekcijama Anne Sui, Dereka Lama i miljenika Michelle Obame Jasona Wua. Proizvođači trapera nanjušili su trend koji dolazi, pa će police biti preplavljene raznovrsnim modelima.

- Trapezice visokog struka moderna su interpretacija stila ‘70-ih, koji će biti ključan ovog proljeća. Sofisticiranost ćete postići ako ih kombinirate s prozirnom bluzom na kopčanje - savjetuje izvršni direktor Gapa Patrick Robinson.

Jedno je sigurno - takav kroj laska svakoj ženi zato što je čini vizualno višom i mršavijom. Kombinacija trapezica i bluze ili majice koja se ugura u njih stilski je pogodak. Cipele mogu biti ravne ili platforme - jedino je važno izbjeći stiletto potpetice koje nikako ne idu uz taj rokerski chic, savjetuju stilisti.

Nepogrešiv kroj kombinira se s pelerinom

Osim u traperu, trapez kroj zavladat će i mnogim drugim materijalima, pa ne možete pogriješiti ako se odlučite za takav look, tvrde stilisti. Kombinirajući trapez hlače s romantičnom bluzom na kopčanje ili onom prozirnom kroz koju se nazire grudnjak te pelerinom, istaknut ćete ženstvenost. Torbica neka bude mala s dugačkim remenom.


Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare