To je to što me zanima!

Zgodna Francuskinja traži muškarca s kojim je zatrudnila

Francuskinja koja se zadnji dan ljetovanja očito dobro provela, sada preko fejsa i YouTube-a traži Australca s kojim je spavala da ga obavijesti kako će biti tata
Vidi originalni članak

Zgodna Francuskinja Natalie Amyot iz Pariza na svoj je Facebook i YouTube profil postavila video sa zanimljivom molbom - moli ljude da ga dijele kako bi joj pomogli naći oca njezinog nerođenog djeteta.

U Australiji je provela tri mjeseca, a seks za jednu noć bio je "šećer na kraju" dobrog provoda posljednje večeri njezinog boravka u Mooloolabi na Sunčanoj obali Queenslanda.

Kako kaže, tamo je provela "prekrasnu noć te se trenutno zaljubila". On je visok oko 183 cm, ima plavu kosu, plave oči i preplanuo je. Sljedećeg je jutra bila na letu za Pariz te je nažalost izgubila svoj mobitel s brojem koji je dala Australcu, a šest tjedana nakon ljubavnog susreta shvatila je da je trudna.

Pogledajte video:

U videu Natalie kaže kako nema vlastite obitelji te moli ljude kako bi joj mogli pronaći, jer želi pronaći Australca s kojim je bila. Smatra da on ima pravo znati kako će imati dijete, no i ako "ne želi znati" - u redu je. Zato se vratila na "mjesto zločina".

Video je snimila na plaži u Mooloolabi, a kaže kako se tamo odlično provela te zahvaljuje svima koji ju podupiru u njezinim nastojanjima. Potrošila je ostatke svoje ušteđevine kako bi se vratila u Australiju, a nada se kako će naći slatkog i dobrog Australca. Nema dugoročne namjere, no smatra da bi bila dobra ideja da "pokušaju zajedno", jer će ionako imati dijete skupa, piše Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 209

  • fuu kam ise 07.09.2015.

    Neznam zasto drzite ovaj clanak I dalje nakon 7 dana ? Ova riba mi polako ide na zivce I vi s njom I nije bas nesto zgodna kako vi mislite ..

  • Zvjezdana Pikl 03.09.2015.

    sex za jednu noć: spavaš s čovjekom kojeg ne znaš i očekivaš da će ti priznat djete.

  • troyanska kljusina 02.09.2015.

    neka pita ...baba Julišku!

Komentiraj...
Vidi sve komentare