To je to što me zanima!

Žica skrivena u šavu daje odjeći više novih oblika

Suknje, haljine, hlače, kaputi i ostali komadi iz A'MARIE kolekcije za jesen/zimu '09./'10. mogu se nositi na više načina te jednostavno kombinirati
Vidi originalni članak

Anamarija Brkić Višnjić prijašnjih je sezona kolekcije svoje modne kuće predstavljala isključivo u sklopu modnih revija. No za jesen/zimu 2009./2010. odlučila se na sasvim novi koncept - intimnu prezentaciju u prostoru vlastite trgovine.
- Željela sam omogućiti uzvanicima da izbliza vide svaki komad odjeće, opipaju ga te postanu svjesni uloženog truda. A kako nismo imali prilike za pravo otvorenje novog prodajnog mjesta, ovo je druženje djelomično dobilo i takav predznak - ponosno je izjavila dizajnerica. Za tekuću sezonu predlaže individualan pristup odijevanju.
Suknje, haljine, hlače, kaputi i ostali komadi iz kolekcije mogu se nositi na više načina, a materijali poput svile i kašmira te žice sakrivene u šavovima olakšavaju nošenje i omogućuju transformaciju predmeta.
- Prilikom stvaranja kolekcije stalno sam mislila na multifunkcionalnost - dodaje autorica ove izuzetno nosive kolekcije.

>>>Ogrlice od inoksa ili drva kestena i kožnati remeni
Kolekcija A’MARIE za tekuću sezonu upotpunjena je linijom nakita i remenja. Ogrlice su izrađene od inoksa ili drva kestena u kombinaciji sa svilom, a oko struka se nose kožnati remeni. Dolaze u različitim teksturama i bojama te se mogu spajati i odvajati. Tako svaki kupac može kreirati jedinstveni remen.
>>>Sunčane i dioptrijske naočale
Uz odjeću, svoje je mjesto u trgovini pronašla i linija sunčanih te dioptrijskih naočala koje su izrađene od titaniuma te originalne zmijske kože. Dioptrijske naočale savršeno nadopunjuju pismo torbice od istog materijala.

Cijene odjeće od 1500 pa do 8000 kuna
Svaki komad iz kolekcije je unikat, a pojavi li se veći interes, neki se modeli izrađuju u više veličina, ističe Anamarija. Prezentacija odjeće, čije se cijene kreću od 1500 pa sve do 8000 kn, popraćena je odgovarajućim ugođajem u minimalističkom prostoru A’MARIE trgovine - točio se šampanjac i grickale su se jagode u čokoladi.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare