To je to što me zanima!

Zimski hitovi: Kako napraviti fini punč ili skuhati vino i džin

Ove zime ugrijte se uz kuhano vino, kuhani džin ili fini vrući punč. Dok kuhate vino možete i eksperimentirati sa začinima pa dodati narezanu naranču, cimet, zvjezdasti anis, med...
Vidi originalni članak

Kuhana alkoholna pića najbolje pašu kad se temperature malo spuste. Tad je vrijeme da se, osim odjećom, utoplimo i toplim napicima. Za to su uvijek idealan izbor kuhano vino, punč ili već svima omiljeno alkoholno piće - džin te napravite sebi i svojemu društvu ugodni zimski mirisni ugođaj.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare