To je to što me zanima!

Zimski make-up trikovi: Tamne ruževe i sjenila ne stavljajte na naboranim mjestima

Zimi je važan piling zbog suhe kože koja se često ljušti. Ako se šminka nanosi na presuhu kožu, ona će se perutati i izgledat će vrlo neuredno. Jednom tjedno napravite piling i ne stavljajte previše suhih proizvoda
Vidi originalni članak

Dobar make-up služi kako bi poboljšao izgled kože, sakrio mane koje želimo sakriti i dodao malo svježine koži. Iako nam je ljeti potrebno manje make-upa, puder i korektor dio su dnevne rutine kroz cijelu godinu. Koža nam mijenja nijansu tijekom različitih razdoblja zbog utjecaja sunca, pa je važno imati i dvije nijanse pudera, ljetnu i zimsku.

POGLEDAJTE VIDEO: Transformira se u vampira uz pomoć šminke

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ako je puder tekući, dvije nijanse su idealne jer se mogu miješati kako bi odgovarale boji tena i u prijelaznim razdobljima. 

Provjerite slaže se boja vašeg lica i vrata, kako biste bili sigurni da vam puder odgovara. 

Podloga zimi može izgledati previše blijedo ili sivo, pa je važno vratiti svježinu licu, što se lako može učiniti bronzerom i rumenilom. Bronzer možete dodati uz rub kose na ćelu te na jagodične kosti, a rumenilo na obraze i malo na nos.

- Tamni ruževi i sjenila krase zimska make-up izdanja, no izbjegavajte ih na naboranim mjestima - preporučila je vizažistica Mandie Brice.

SUPER PROIZVOD Za ujednačen ten: Prednosti inovativne formule CC kreme

Također, problem s lošom šminkom javlja se i kod pogrešne pripreme lica za nanošenje proizvoda. 

- Njega lica također se mora prilagoditi godišnjem dobu. Ovisno o tipu kože, većini lica potrebna je dodatna hidratacija zimi - objasnila je Mandie. 

PROMO Zahvaljujući ovoj kremi više vam neće trebati puder i korektor

Također, zimi je važan i piling, zbog suhe kože koja se često ljušti. Ako se šminka nanosi na presuhu kožu, ona će se perutati i izgledat će vrlo neuredno. Jednom tjedno napravite piling i ne stavljajte previše suhih proizvoda, kao što je puder u kamenu.

- Zbog nepotrebnih slojeva pudera koža može izgledati puno starije. 

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 21.01.2023.

    Kak vam se da mazati i visit pred ogledalom dva sata

Komentiraj...
Vidi sve komentare