To je to što me zanima!

Žive s bebom u autobusu koji je bolje uređen od mnogih kuća

Autobus je dosta prostran i svaki kutak je dobro iskorišten. U njemu imaju prostor za druženje, kuhinju, kupaonicu i spavaću sobu. Društvo im pravi bernski planinski pas
Vidi originalni članak

Mladi par iz Australije, koji na Instagramu ima profil pod nazivom Big Little Life, redovito objavljuje fotografije života u preuređenom školskom autobusu.

POGLEDAJTE VIDEO Ova mama je kuću pretvorila u teretanu:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kod uređenja svojeg mobilnog životnog prostora Chris i Vaida nisu strahovali od boja i zgodnih kombinacija što je u konačnici rezultiralo pomalo retro, veselim i toplim ambijentom. Interijer su dodatno podigli biljkama i umjetničkim djelima.

MALO INSPIRACIJE Top 20 ideja za uređenje vrta

U autobusu žive s bebom, sinom Oliverom, i ne baš malim kućnim ljubimcem - bernskim planinskim psom Borisom, no čini se kako se svi dobro slažu. Autobus je dosta prostran i svaki kutak je dobro iskorišten. U njemu imaju prostor za druženje, kuhinju, kupaonicu i spavaću sobu.

Pogledajte koliko lijepo su uredili stari autobus. Ljudi im često komentiraju da izgleda bolje od mnogih kuća i stanova.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • fraulein 04.04.2021.

    Super sređeno ali za vikend, ne za zivot.

  • OBJEKTIVNIopettu 04.04.2021.

    Odredjen nacin zivota trazi podredjenost istom. Dakle, njima mozda odgovara dok drugima bi to bila nocna mora. Svi smo induvidue i svakome odgovara nesto drugo. Ja sam radje za staticnost okruzen prirodom.

  • Jesus Warrior 03.04.2021.

    Sve u stilu šezdesetih i sedamdesetih  ...tirkizna drvena kuhinja,gramofon,ploče i nostalgija....

Komentiraj...
Vidi sve komentare