To je to što me zanima!

Znate li što za vrijeme Božića Hrvatice vole više od seksa?

Koliko je shopping ženama zaista važan, najbolje pokazuje podatak da kod čak 67 posto ispitanica kupovina izaziva osjećaj zadovoljstva i ugode
Vidi originalni članak

Zamisliti život bez shoppinga gotovo je nezamislivo, a posebice u predblagdansko vrijeme.  Kupujemo svakoga dana, a pri kupnji najvažniji nam je osjećaj povjerenja i dobrog korisničkog iskustva; osjećaj da je dobivena vrijednost za novac. Razmislite je li tako prije nego li ovih dana  provučete karticu

Blagdani su pred vratima i gotovo da nema Hrvata i Hrvatice koji ovih dana neće u šoping. Bez obzira na krizu i besparicu, čaroliji božićne kupnje ne može se odoljeti, a da je tako potvrđuje procjena da će Hrvati ove godine u božićnom šopingu potrošiti oko 11,5 milijardi kuna što je  čak pola milijarde kuna više nego prošle godine. Kupujemo svi, bez obzira na dob i spol, i to svakoga dana. Živimo u potrošačkom društvu koje nam nameće potrebe, ali i nudi rješenja kojima ne možemo odljeti pa čak ako to znači živjeti u minusu i na rate. 

Razvoj tehnologije uvelike mijenja kupovne navike. Informacije o proizvodima i uslugama ponajviše tražimo na internetu. Za čak 64,3%  Hrvatica, pokazalo je jedno istraživanje, internet je osnovna baza informiranja; 21,8 % informira se tijekom same kupnje, 8,6 % traži savjet od prijateljice, a 5,19 % to ne radi ni na jedan način.Većini Hrvatica, točnije za njih 50,8 %, najvažnija je kvaliteta proizvoda, a potom i cijena. 

Većina ispitanica (70,9%) provodi oko dva sata tjedno ili više u kupovini, a 29 % njih pokušava na to potrošiti što je moguće manje vremena. Koliko je shopping zaista važan, najbolje pokazuje podatak da kod čak 67 posto ispitanica kupovina izaziva osjećaj zadovoljstva i ugode. A da bi se kupac osjećao kao kralj, najvažniji je osjećaj povjerenja i dobrog korisničkog iskustva, osjećaj da je dobivena vrijednost za novac. 

Upravo tim kriterijima vodio se Hrvatski Telekom kreirajući nove pojednostavljene tarifne pakete za poslovne korisnike, s inovativnim uslugama i punom konvergencijom mobilne i fiksne mreže. Smart Office paketi namijenjeni su svim poduzetnicima, bez obzira na veličinu i djelatnost, a karakterizira ih sigurnost pristupa Internetu, 4G backup i jednostavna nadogradnja novim linijama ili uslugama. Može se birati između pet Smart Office paketa: Start, Superfast, Balance, Balance+ te Smart. 

Svi paketi uključuju internetsku zaštitu, flat internet promet i brzine pristupa do 200 Mbit/s, te mogućnost 4G backupa. Cijene paketa počinju već od 259 kuna s PDV-om mjesečno, a svaki paket lako se može nadograditi dodatnim telefonskim linijama, dodatnim minutama uključenima u pretplatu ili većom brzinom pristupa internetu.

 Već danas osigurajte siguran i brz internet!

Idi na 24sata