To je to što me zanima!

Stomatolozi koji odlično “bruse” i u vinskim podrumima

Naučili su sve! Dr. Branko Mihalj iz Kutjeva i dr. Mladen Süber iz Osijeka tvrde da rade najbolja vina zato što sve znaju o anatomiji i fizionomiji usne šupljine i jezika
Vidi originalni članak

Stomatolozi Branko Mihalj iz Kutjeva i Mladen Süber iz Osijeka tvrde kako zubari najbolje znaju napraviti vino jer najbolje poznaju anatomiju i fiziologiju jezika! Njima je proizvodnja vina ipak hobi.

Rijetki u Hrvatskoj imaju ovako kvalitetno grožđe 

priča Mladen Süber i zadovoljno kaže kako je Davor Zdjelarević iz Brodskog Stu­pnika najbolje bijelo vino Nagual radio od njegova sauvignona.

Hobist sam i napunim od 2000 do 3000 butelja na godinu, dio za prijatelje, a dio da pokažem što moj vinograd može dati

skroman je Süber, koji jedini u Hrvatskoj radi pjenušac od sauvignona.

I Branku Mihalju najvažniji su 2300 pacijenata, 15 znanstvenih ra­dova i prva privatna stomatološka ordinacija u zakupu u Hrvatskoj.

Živjeti u Kutjevu, a ne praviti vino bila bi sramota 

kaže i dodaje da u vinogradu ima rajnski rizling, traminac, muškat ružu, portugizac, cabernet sauvignon, cabernet franc i merlot...

Sve su te sorte samo cvijeće uz kraljicu graševinu 

slikovit je i po­nosan je što je na ocjenjivanjima pobijedio puno.

Idi na 24sata