To je to što me zanima!

Žuta grije kupaonicu a plava je čini prostranom

Velike pločice učinit će kupaonicu prividno većom, osobito ako su načinjene od sjajnih materijala koji dobro odražavaju svjetlost
Vidi originalni članak

U malene kupaonice neće pristajati masivni ormarići. Mnogo je bolje postaviti nekoliko otvorenih polica, visokih na kojima ćete držati potrebne stvari.
Dobro je i postaviti što veće zrcalo koje će kupaonicu vizualno udvostručiti. Moderni kupaonički elementi neuobičajenih oblika odlično će se uklopiti baš u malu kupaonicu.
Od boja, treba se služiti svjetlijima. Hladna plava i zelena stvaraju dojam prostranosti, dok žuta pruža ugodnu toplinu.
U malenim prostorijama dobro je stvoriti i jednu žarišnu točku koja će skretati pozornost od manje lijepih elemenata poput toaleta. To može biti obrubljeno zrcalo ili nekoliko pločica s drukčijim uzorkom.
POIGRAJTE SE SVJETLOŠĆU
Važno je da malena kupaonica ima dovoljno svjetlosti kako ne bi djelovala skučeno. Najbolje je kombinirati difuznu, stropnu rasvjetu, s usmjerenim snopovima svjetlosti, primjerice iznad zrcala za šminkanje.
STAKLO DAJE PROSTRANOST
Umjesto zastora, kod tuš-kade postavite staklena vrata bez okvira koja će u malenoj kupaonici stvoriti iluziju prostranosti. Ona se prilično lako monitiraju, a ni s održavanjem nema problema - dovoljno ih je prebrisati krpom.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare