To je to što me zanima!

Zvijezda Magic Mikea: Surfam, trčim po plaži i pijem sok celera

Zvijezda scenskog nastupa Magic Mikea u Australiji podijelio je svoj svakodnevni plan prehrane zbog kojeg izgleda i osjeća se najbolje, unatoč iscrpljujućim dugim satima na pozornici i izvan nje
Vidi originalni članak

Petr Fedorovskii, iz Sydneya, rekao je da je, iako je uvijek bio aktivan i volio sportove, uključujući surfanje i treninge na otvorenom, u posljednjih nekoliko mjeseci prilagodio je svoje obroke kako bi zadržao formu.

POGLEDAJTE VIDEO:
Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Izmijenio sam svoju prehranu kako bih stvarno pripremio svoje tijelo za ono što dolazi. Ograničio sam kolače i srezao pivo - rekao je Petr za Body & Soul, piše Daily Mail.

Magic Mike scenski nastup, koji se trenutno prikazuje u Sydneyu, temelji se na američkom komičnom filmu iz 2012. godine u kojem je glavnu ulogu tumačio Channing Tatum.

Petr je rekao da obično svaki dan započinje svježe pripremljenim sokom od celera natašte, što je dobro za zadržavanje vode, hidrataciju i elektrolite. 

Za doručak jede zdjelicu kaše sa chia sjemenkama, orašastim plodovima i bobičastim voćem, uz tri ili četiri jaja i dva žumanjka. To nadopunjuje muškim multivitaminima, ribljim uljem, zelenilom u prahu i probioticima.

- Zdravlje želudca ključno je za apsorpciju tih vitamina i minerala tijekom dana - kaže Petr.

Za vrijeme ručka i večere, zvijezda Magic Mikea rekao je da uvijek uključuje mješavinu dobrih nemasnih proteina, gomile povrća i voća.

Za ručak jede kvalitetne proteine sa složenim ugljikohidratima i puno voća i povrća. Većinom je to salata u mediteranskom stilu s limunom, ekstra djevičanskim maslinovim uljem i himalajskom soli i heljdom.

Iako se trudi ne grickati previše, Petr je rekao da uvijek pri ruci drži zdrave grickalice kako ne bi bio gladan poput banane, jabuka, orašastih plodova, proteinski shakeova i slično.

Za večeru Petr kombinira proteine sa složenim ugljikohidratima i puno voća i povrća.

Tijekom tjedna surfa, vježba na otvorenom, vozi bicikl, trči po plaži i ide u teretanu. 

- Vjerujem u raznolikost i kreativnost u treninzima. Dobro je izgledati dobro i vidjeti rezultate, ali važnije je kako se osjećate iznutra - rekao je Petr.

On trenira otprilike sat i pol vremena na dan, ali u to uključuje i dosta istezanja i joge kako mu mišići ne bi bili previše umorni.

Petr koji je porijeklom iz Rusije, vješt je u područjima zračnog letenja, fitnesa i plesa, a čak se pojavio i u kultnoj koncertnoj dvorani Čajkovskog, a zbog scenskih nastupa putovao je svijetom, nastupajući na prvoklasnim brodovima za krstarenje.

Kako biste pristupili Magic Mike nastupu uživo morate imati 18 godina.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • muskarac 26.01.2021.

    dakle ako nije na plazi na wc-u je

Komentiraj...
Vidi sve komentare