Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Zvijezda Magic Mikea: Surfam, trčim po plaži i pijem sok celera

Zvijezda Magic Mikea: Surfam, trčim po plaži i pijem sok celera

Zvijezda scenskog nastupa Magic Mikea u Australiji podijelio je svoj svakodnevni plan prehrane zbog kojeg izgleda i osjeća se najbolje, unatoč iscrpljujućim dugim satima na pozornici i izvan nje

VIDEO

Petr Fedorovskii, iz Sydneya, rekao je da je, iako je uvijek bio aktivan i volio sportove, uključujući surfanje i treninge na otvorenom, u posljednjih nekoliko mjeseci prilagodio je svoje obroke kako bi zadržao formu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Kako biti fit 01:15

- Izmijenio sam svoju prehranu kako bih stvarno pripremio svoje tijelo za ono što dolazi. Ograničio sam kolače i srezao pivo - rekao je Petr za Body & Soul, piše Daily Mail.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Magic Mike scenski nastup, koji se trenutno prikazuje u Sydneyu, temelji se na američkom komičnom filmu iz 2012. godine u kojem je glavnu ulogu tumačio Channing Tatum.

Petr je rekao da obično svaki dan započinje svježe pripremljenim sokom od celera natašte, što je dobro za zadržavanje vode, hidrataciju i elektrolite. 

Za doručak jede zdjelicu kaše sa chia sjemenkama, orašastim plodovima i bobičastim voćem, uz tri ili četiri jaja i dva žumanjka. To nadopunjuje muškim multivitaminima, ribljim uljem, zelenilom u prahu i probioticima.

- Zdravlje želudca ključno je za apsorpciju tih vitamina i minerala tijekom dana - kaže Petr.

Za vrijeme ručka i večere, zvijezda Magic Mikea rekao je da uvijek uključuje mješavinu dobrih nemasnih proteina, gomile povrća i voća.

Za ručak jede kvalitetne proteine sa složenim ugljikohidratima i puno voća i povrća. Većinom je to salata u mediteranskom stilu s limunom, ekstra djevičanskim maslinovim uljem i himalajskom soli i heljdom.

Iako se trudi ne grickati previše, Petr je rekao da uvijek pri ruci drži zdrave grickalice kako ne bi bio gladan poput banane, jabuka, orašastih plodova, proteinski shakeova i slično.

Za večeru Petr kombinira proteine sa složenim ugljikohidratima i puno voća i povrća.

Tijekom tjedna surfa, vježba na otvorenom, vozi bicikl, trči po plaži i ide u teretanu. 

- Vjerujem u raznolikost i kreativnost u treninzima. Dobro je izgledati dobro i vidjeti rezultate, ali važnije je kako se osjećate iznutra - rekao je Petr.

On trenira otprilike sat i pol vremena na dan, ali u to uključuje i dosta istezanja i joge kako mu mišići ne bi bili previše umorni.

Petr koji je porijeklom iz Rusije, vješt je u područjima zračnog letenja, fitnesa i plesa, a čak se pojavio i u kultnoj koncertnoj dvorani Čajkovskog, a zbog scenskih nastupa putovao je svijetom, nastupajući na prvoklasnim brodovima za krstarenje.

Kako biste pristupili Magic Mike nastupu uživo morate imati 18 godina.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Ma, sigurno ste među njima...: 7 najljepših znakova Zodijaka
IMAJU 'ONO NEŠTO'

Ma, sigurno ste među njima...: 7 najljepših znakova Zodijaka

Astrologija nudi izuzetne uvide u naše osobnosti i potencijale, uključujući aspekte poput fizičke ljepote i šarma. Među prekrasnim horoskopskim znakovima postoji nekoliko onih koji se ističu posebnom ljepotom

Radno vrijeme trgovina na dan izbora 17. 4. - većina je skraćeno
KAKO RADE TRGOVINE I ŠOPING CENTRI

Radno vrijeme trgovina na dan izbora 17. 4. - većina je skraćeno

Neke trgovine sutra neće raditi zbog parlamentarnih izbora. A ako ipak planirate ići u kupnju, dobro provjerite kada ćete ići jer većina prodavaonica ima skraćeno radno vrijeme
Dnevni horoskop za utorak 16. travnja: Bik se mora dokazati, Lavovi briljiraju u komunikaciji
KOME ĆE SVANUTI, A KOME SMRKNUTI

Dnevni horoskop za utorak 16. travnja: Bik se mora dokazati, Lavovi briljiraju u komunikaciji

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 16. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje